Dursun: Var gücümüzle çalıştık ​

Kapaklı Belediye Meclis Üyeliği için Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday adayı olan Mustafa Dursun, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı ziyaret ederek Kapaklı’ya hep birlikte hizmet etmek istediklerini ifade etti

Dursun: Var gücümüzle çalıştık ​
13 Şubat 2019 Çarşamba 13:15

ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Kapaklı’nın ilk özel eğitim merkezi olan Dursun Eğitim Merkezi ve ilk özel okulu olan Başakşehir Koleji’ni kurarak Kapaklı’ya özel eğitimi getiren, şuanda da Çerkezköy Açı Özel Öğretim Kursu olarak bölge halkına hizmet veren Mustafa Dursun, Kapaklı Belediye Meclis Üyeliği için Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday adayı oldu.

BAŞKANIMIZ VAR GÜCÜYLE ÇALIŞIYOR
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı ziyaret ederek aday adaylığıyla ilgili açıklamalarda bulunan Mustafa Dursun, “Belediye Başkanımız İrfan Mandalı, Belediye Başkanı olarak 15 yıldır Kapaklımız için var gücüyle çalışıp halkımıza hizmet ediyor. Bu başarılı yönetim ve hizmet anlayışını birlikte devam ettirmek için aday adaylığı başvurusunda bulundum.” dedi.

81 VİLAYETTEN VATANDAŞIMIZA HİZMET EDİYORUM
Başkan Mandalı ile ellerinden gelen en iyi hizmet Kapaklı halkına sunacaklarını ifade eden Mustafa Dursun, “Kapaklımızda ülkemizin dört bir yanından vatandaşımız birlik ve beraberlik içinde yaşıyor. Ben Samsunluyum ve 1996 yılından bu yana 81 vilayetten vatandaşımız için eğitim sektöründe hizmet vermekteyim. Bu süre içerisinde çeşitli eğitim kurumlarında Kapaklı ve bölge halkı için var gücümüzle çalıştık.” diye konuştu.

HİZMETLERİME KAPAKLI BELEDİYESİ’NDE DEVAM ETMEK İSTİYORUM
Kapaklı’nın ilk özel eğitim kurumlarının kuruculuğunu yaptığını ve şuanda da Çerkezköy Açı Özel Öğretim Kursu olarak bölge halkına hizmet verdiğini kaydeden Dursun, “Eğitim faaliyetleri sürdürmem bana, Kapaklı ve bölge halkına bire bir hizmet imkanı sağlamıştı. Bu hizmetlerimi, Kapaklı Belediyesi’nde yapacağım faaliyetlerle devam ettirmek istiyorum.” açıklamalarında bulundu.

EĞİTİM ALANINDA İSMİNDEN SIKÇA SÖZ ETTİRDİ
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı Belediye Meclis Üyeliği için Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday adayı olan Mustafa Dursun’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Mustafa kardeşimiz, ilçemizde sevilen ve sayılan, özellikle eğitim alanında yapmış olduğu çalışmalarla isminden sıkça söz ettiren bir eğitimcimiz. Aslen Samsunlu olan fakat 81 ilden vatandaşımıza ayrım gözetmeksizin hizmet eden bir değerimiz. Kendisine, çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyor, Kapaklı Belediye Meclis Üyelisi aday adaylığının hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.