Efsane Başkanı kaybettik

1986-2006 yılları arasında kesintisiz Teksif Sendikası Çerkezköy Şube Başkanlığı yapan Basri Maytalman (64) hakkın rahmetine kavuştu. Geçtiğimiz hafta içinde anjiyo olan Basri Maytalman'ın Pazar günü sabah saatlerinde kalp krizi geçirdiği öğrenilirken, Maytalman'ı son yolculuğuna sendikada birlikte çalıştığı dostları ve sevenleri yalnız bırakmadı

Efsane Başkanı kaybettik
22 Ocak 2013 Salı 08:30

1978 yılından beri sendikacılık ile uğraşan ve ömrünün yarısını bu uğurda geçiren, kar-kış, yağmur-çamur, demeden sendikal hakların kazanılması için mücadele veren Çerkezköy'deki sendikacılık hayatı denince akla gelen ilk isim olan Basri Maytalman geçirdiği kalp krizi sonucu aramızdan ayrıldı.
SON YOLCULUKTA
YALNIZ BIRAKMADILAR
Teksif Sendikası Çerkezköy Şube Başkanlığı görevini 20 yıl kesintisiz yapan ve 2006 yılında yapılan Genel Kurul'da emekliye ayrılan Basri Maytalman için Osmanlı Camii'nde düzenlenen cenaze törenine Teksif Genel Başkanı Nazmi Irgat, Teksif Genel merkez Teşkilatlanma Başkanı Metin Kır, Edirne Şube Başkanı Şaban Girgin, Çorlu Şube Başkanı Gültekin Bozan, MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş,  Türk Hava Kurumu Şube Başkanı Mustafa Zümbül, ÇTSO Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Uz, ÇTSO Meclis Üyesi Rahmi Yılmaz, ÇTSO eski Meclis Başkanlarından M. Zafer Avcılar, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Teksif Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Mürsel Türkkan, Teksif Avukatlarından Selçuk İkizoğlu ile birlikte çok sayıda sendika görevlisi, işçiler ile sevenleri yalnız bırakmadı.
Evli ve 2 çocuk sahibi olan Basri Maytalman'a Allah'tan rahmet, başta kederli ailesi ve sevenleri olmak üzere tüm yakınlarına başsağlığı dileriz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.