‘Eğitim her engeli aşar’ sıra gecesi düzenlendi

Serkan-Müjgan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi yararına Dekor Düğün Salonu’nda ‘Eğitim her engeli aşar’ sıra gecesi düzenlendi. Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen gecede Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nde eğitim gören özel çocuklara yardım toplandı

‘Eğitim her engeli aşar’ sıra gecesi düzenlendi
17 Mart 2014 Pazartesi 07:53

ENGELLİ ÇOCUKLARIMIZIN EĞİTİM İHTİYACI İÇİN
14 Mart Cuma akşamı saat 19:30’da başlayan ve davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği gecede konuşan Serkan-Müjgan Karagöz Özel Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı hayırsever Müjgan Karagöz “Öncelikle katılımlarınızdan dolayı hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Bu gece düzenlediğimiz yardım gecemizde elde edilecek gelir okulumuzda eğitim görmekte olan çocuklarımızın eğitim ihtiyaçları  için kullanılacak. Bunun yanı sıra okulumuzda bulunmakta olan eksikliklerde tamamlanacak. Bu geceyi düzenlememizde yardımlarını esirgemeyen tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Sponsor olarak bizlere desteklerini esirgemeyen Dekor Düğün Sarayı’na, Şanlıurfa İskender Kebap Çerkezköy ve Veliköy şubelerine, Ozan Pastanesi’ne, Ayyıldız Sütlü Mamülleri ve Çerkezköy Gazetesi’ne ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi ve ardından program Piyanist Şantör Hayrettin’in müzikleri eşliğinde devam etti.
MÜZİK EŞLİĞİNDE EĞLENDİLER
Düzenlenen yardım yemeği’nda Müjgan Karagöz’ün konuşmasını bitirmesinin ardından sahneye çıkan Piyanist Şantör Hayrettin, davetlilere eğlenceli anlar yaşatırken bir de halk oyunları gösterisi yapıldı. Davetliler müzikler eşliğinde programa devam ettiler ve çiğköfte ikramıyla birlikte program eğlenceli bir şekilde devam etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.