Eksikliği bugün daha fazla hissediliyor

Hukukçu ve siyaset adamı Muammer Aksoy’un ölüm yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Muammer Aksoy’un eksikliğinin bugün daha fazla hissedildiğini ve onun bıraktığı boşluğun daha iyi anlaşıldığını dile getirerek, “Hiç kuşku olmasın ki Muammer Aksoy ve diğer aydınlarımızın mirasını devralan bizler, bize ışık oldukları laik ve demokratik Türkiye yolunda yılmadan ve büyük bir kararlılıkla karanlıkları yırtıp atacak bir iradeye sahibiz” diye konuştu

Eksikliği bugün daha fazla hissediliyor
02 Şubat 2013 Cumartesi 08:50

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili ve PM Üyesi Dr. Candan Yüceer, 31 Ocak 1990 tarihinde evinin önünde gerçekleştirilen hain saldırı sonucu hayatını kaybeden Hukukçu ve siyaset adamı Muammer Aksoy’un ölüm yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 

EKSİKLİĞİ DAHA FAZLA HİSSEDİLİYOR

Bugün Muammer Aksoy’un eksikliğinin daha fazla hissedildiğini ve onun bıraktığı boşluğun daha iyi anlaşıldığını dile getiren Candan Yüceer, “Ömrünü ülkesinin, milletinin, aydınlanmasına, çağdaşlaşmasına adamış, iyi bir hukukçu, akademisyen, Atatürkçü, CHP’li Muammer Aksoy’u, insani değerlerden yoksun, eylemleri gibi kendileri de karanlık olan güçlerce hunharca katledilişinin 23. yılında özlemle anıyoruz” ifadelerine yer verdi.  

FİKİRLERİ VE İNANDIĞI DEĞERLER SONSUZA DEK YAŞAYACAK

Muammer Aksoy’un, bedenen aramızdan ayrılmış olsa da, fikirlerinin ve inandığı değerlerin sonsuza dek yaşayacağına dikkat çeken Yüceer, “Hiç kuşku olmasın ki Muammer Aksoy ve diğer aydınlarımızın mirasını devralan bizler, bize ışık oldukları laik ve demokratik Türkiye yolunda yılmadan ve büyük bir kararlılıkla karanlıkları yırtıp atacak bir iradeye sahibiz. Bugüne kadar açtıkları aydınlık yolda yılmadan yürüdük, bundan sonra da daha büyük bir inanç, azimle, yürümeye devam edeceğiz. Yolun yolumuzdur. Devrim şehitleri ölmez” cümlelerine yer verdi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.