EL EMEĞİ ÜRÜNLER SERGİLENDİ

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sanat Akademisi bünyesinde açılan kültür sanat kurslarımızda, kursiyerleri tarafından hazırlanan eserler, Atatürk Kültür Merkezi’nde açılışını yaptığımız Güzel Sanatlar Sergisi’nde beğeniye sunuldu.

EL EMEĞİ ÜRÜNLER SERGİLENDİ
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
14 Haziran 2022 Salı 10:56

KURSLARA YAKLAŞIK 850 KURSİYER KATILDI

Kültür Sanat Akademisi Güzel Sanatlar Sergisi’nin açılış programına Belediye Başkan Yardımcıları Enver Bayram ve Levent Yıldırım, Belediye Meclis Üyeleri, kursiyerler ve çok sayıda sanatsever katıldı. Programda kısa bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, “2021-2022 yılında Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sanat Akademisi bünyesinde açtığımız kültür sanat kurslarımıza yaklaşık 850 kursiyerimiz katıldı” dedi.

ALANINDA UZMAN EĞİTMENLERİMİZ TARAFINDAN DERSLER VERİLDİ

Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, “Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sanat Akademisi bünyesinde açılan kültür sanat kurslarımızda kursiyerlerimize Karakalem, Yağlıboya, Piyano, Ukulele, Bağlama, Gitar, Çocuk Korosu, Dekoratif Ahşap Süsleme, Türk Sanat Müziği Korosu, Seramik, Keman ve Tiyatro branşlarında, alanında uzman eğitmenlerimizce dersler verildi. Bugün de hem kurslarımızı başarıyla tamamlayan kursiyerlerimize katılım belgelerini vermek hem de kursiyerlerimizin yıl boyunca hazırladığı el emeği göz nuru eserleri sanatseverlerin beğenisine sunmak için bir araya geldik” diye konuştu.

YAKLAŞIK 475 ESER BEĞENİYE SUNULDU

Güzel Sanatlar Sergisi’nde yaklaşık 475 eserin yer aldığını sözlerine ekleyen Bayram, “Bu güzel serginin hazırlanmasında emeği geçen Yağlıboya ve Karakalem Eğitmenimiz Görkem Akgüneş, Dekoratif Ahşap Süsleme Eğitmenimiz Dilek Yıldırım ve Seramik Kursu Eğitmenimiz Erencan Çeker’e, kursa katılım sağlayan tüm kursiyerlerimize ve ailelerimize, ayrıca bizleri böylesine güzel kültür sanat etkinlikleriyle buluşturan Belediye Başkanımız Vahap Akay’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

SERGİMİZ 17 HAZİRAN CUMA GÜNÜNE KADAR AÇIK KALACAK

  1. Sanatlar Sergisi’nin 17 Haziran Cuma günü mesai saati bitimine kadar açık kalacağını söyleyen Bayram’ın konuşmasının ardından açılış kurdelesi kesildi ve katılımcılar birbirinden güzel eserleri tek tek inceledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.