Emek Sepeti Kursiyerlerini Bekliyor

Kapaklı Yöresel Ürünler Merkezi Emek Sepeti Üretim Atölyesi yeni kursiyerlerini bekliyor. Açıldığı günden itibaren birçok farklı branşta düzenlediği kurslarla özellikle kadın ve engelli vatandaşların uğrak noktası olan Emek Sepeti Üretim Atölyesi’nde makrome, punch nakışı, rölyef sanatı ve Quilling Sanatı kursları düzenlenecek

Emek Sepeti Kursiyerlerini Bekliyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
30 Eylül 2021 Perşembe 12:11

4 YENİ KURS DÜZENLENECEK

Kapaklı Belediyesi tarafından Atatürk Mahallesi Ergene Caddesi üzerinde hizmete açılan Emek Sepeti Üretim Atölyesi’nde düzenlenen kurslara Makrome, punch nakışı, rölyef sanatı ve Quilling Sanatı olmak üzere 4 yeni kurs daha eklendi. 16 yaş ve üzeri vatandaşların katılabileceği kurslara katılmak isteyen vatandaşlar Emek Sepeti Üretim Atölyesi, Atatürk Kültür Merkezi ve Kapaklı İletişim Merkezi başvurularını yüz yüze yapabilecek.

ÇOCUKLARA YÖNELİK RESİM KURSU VERİLİYOR

Emek Sepeti Üretim Atölyesi’nde 9-15 yaş arası çocuklara yağlı boya resim kursu devam ederken, yetişkinler için seramik ve karakalem kursları da haftaya başlayacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.