Emlak Konutları Kavşak yapımı ihaleye çıkıyor

Tekirdağ Büyük Şehir Belediyesi, Çerkezköy Tepe Mevki Emlak Konutları olarak bilinen yerde, otoban bağlantı yoluna her yöne giriş çıkış yapacak bağlantı yolu için ihaleye çıkıyor.

Emlak Konutları Kavşak yapımı ihaleye çıkıyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
13 Nisan 2022 Çarşamba 19:45

Tekirdağ Büyük Şehir Belediyesi Fen işleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak olan ihale ile yıllardır Çerkezköy için sorun olan ve çoğu zaman trafiği riske atan Tepe Emlak Konutlar mevkiindeki önemli bir sorun ortadan kalkmış olacak.

Şehir içi trafiğe girmek istemeyen çevre yolu kullanarak, yaptıkları ters giriş çıkışlarla yıllardır sürücülerin hem trafiği tehlikeye attığı, hem de burada bir ihtiyaç var diye  hemfikir oldukları büyük bir sorun böylelikle tarih olacak.

15 Nisan 2022 günü saat:10.00’da ihaleye çıkacak olan proje ile bu yolun daha etkin kullanılması neticesinde, özellikle mesai saatlerinin başlangıç ve bitişinde kent içi trafikte de önemli bir rahatlama olması bekleniyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.