EMLAKÇILIK KURSU AÇILIYOR

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Yalçın Memiş, şubat ayı içerisinde emlakçılık ve arıcılık kursları açacaklarını belirterek, bu kurslara katılmak isteyenlerin hafta sonuna kadar müracaat etmelerini istedi

EMLAKÇILIK KURSU AÇILIYOR
30 Ocak 2013 Çarşamba 08:17

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi 2012 yılı eylül ayında açtığı 162 kursa yeni kurslar ekliyor. İki yeni kursun daha Şubat ayında açılacağını bildiren Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Yalçın Memiş bu kurslara katılmak isteyenlerin hafta sonuna kadar müracaat etmelerini istedi.
162 KURS AÇILDI
Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Yalçın Memiş, 2012 yılı Eylül ayından bugüne kadar 162 kurs açıldığını söyledi. Memiş, bu kurslardan 40'ının tamamlandığını 122 kursun da halihazırda devam ettiğini söyledi. Memiş, "Devam eden kurslar yıl içerisinde tamamlanacak."dedi. Halk Eğitimi Merkezi'nin açtığı 162 kurs içerisinde en fazla 'Forklifit' ve 'Bilgisayar' kursunun talep gördüğünü belirterek, tüm kurslara katılan kursiyer sayısının ise 2 bin 447 olduğunu kaydetti.
EMLAKÇILIK VE ARICILIK KURSU
Önümüzdeki günlerde yeni iki kurs açacaklarını belirten Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Yalçın Memiş, bunlardan birinin 'Emlakçılık' diğerinin ise 'Arıcılık' kursu olduğunu söyledi. Emlakçılık kursunun üç yıldan buyana ilk kez açılacağını vurgulayan Memiş, "Halk Eğitimi Merkezi olarak en son üç yıl önce Emlakçılık Kursu açmıştık. Bu nedenle Emlakçılık Kursu'na katılmak isteyen vatandaşlarımız bu kursu kaçırmasınlar" uyarısı yaptı. Müdür Memiş, emlakçılık ve arıcılık kurslarının Şubat ayı içerisinde açılacağını belirterek, kursa katılmak isteyenlerin hafta sonuna kadar müracaatlarını yapmalarını istedi.
MÜRÜCAAT İÇİN NELER GEREKLİ
Emlakçılık ve arıcılık kurslarına katılmak isteyenlerin Halk Eğitimi Merkezi'ne gelerek form doldurmaları ve bunun yanı sıra nüfus cüzdanı ve diploma fotokopilerini getirmeleri gerektiğini belirten Müdür Memiş, dersleri emlakçılık mevzuatını bilen avukatlar ve Tapu Müdürlüğü'nden uzmanların vereceğini sözlerine ekledi. Memiş, yine Arıcılık Kursu'nun da bu alanda eğitim görmüş kişiler tarafından verileceğini belirtti. Kurslar sonunda kursiyerlere Halk Eğitimi Merkezi tarafından 'Emlakçılık' ve 'Arıcılık' sertifikaları verilecek. Kurslar hafta içi akşam ve hafta sonları görülecek. Emlakçılık Kursu'nun toplam süresi 120 saat, Arıcılık Kursu'nun ise toplam süresi 64 saat olarak bildirildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.