Emniyet Teşkilatı'ndan anlamlı etkinlikler

Çerkezköy Emniyet Teşkilatı Toplum Destekli Polislik Hizmetleri Projesi kapsamında yüz öğrenciye Lemar ve Narin Park’ın da desteğiyle sinema keyfi yaşattı. Teşkilattan yapılan açıklamada, projenin çeşitli etkinliklerle devam edeceği de ifade edildi.

Emniyet Teşkilatı'ndan anlamlı etkinlikler
22 Aralık 2010 Çarşamba 00:00

Çerkezköy Emniyet Teşkilatı Toplum Destekli Polislik Projesi kapsamında Nurullah Narin İlköğretim Okulu’nda eğitim gören yüz öğrenciyi Lemar Alışveriş Merkezi ve Narin Park’ın desteğiyle sinemaya götürdü. Emniyet mensupları tarafından tüm öğrencilere Emniyet Teşkilatının atkıları hediye edilirken, öğrenciler daha sonra filmi izlemek için salondaki yerlerini aldı.

ÖĞRENCİLERLE YAKINDAN İLGİLENDİLER
    Komitede yer alan İlçe Emniyet Müdür Yardımcıları Aytekin Uyar, Murat Ogan, Emniyet Amirleri Kemal Şişman, Murat Tabak, İzzet Ersoy, Komiser Yardımcısı Necmi Arpacı, Polis Memurları Ayşin Soyçelik, Şükran Atlaş, Asuman Dalman, Semra Karakuş, Hüseyin Gencer, Niyazi Eş, Ramazan Güneş, Mustafa Bayır ve Sebahattin Yalçın sinemaya getirdikleri öğrencilerle yakından ilgilenirken İlçe Emniyet Müdürü Cemal Dalman da öğrencilerle birlikte vakit geçirdi.

PROJELER DEVAM EDECEK
    Lemar Alışveriş Merkezi’nde Garfield adlı sinema filmini izleyen öğrencilere film arasında yemek verildi ve film boyunca çeşitli ikramlarda da bulunuldu. Konuyla ilgili bir açıklama yapan yetkililer, okulunda başarılı olan ancak maddi durumları nedeniyle çok fazla sosyal faaliyet içinde bulunamayan öğrencilere yönelik aktivitelerinin devam edeceğini belirterek, "Teşkilat olarak bu ve buna benzer projelerimize devam edeceğiz. Bunlar içinde tiyatro, Ankara, İstanbul, Çanakkale, Edirne gezileri gibi projelerimiz var" diye konuştu.

EMNİYETİN YANINDAYIZ
    Projeye destek veren Narin Park Yetkililerinden Füsun Kayan, Narin Park’ın her zaman Emniyetle el ele olduğunu hatırlatarak, "Emniyet Müdürlüğü bu tür çalışmalarda çok aktif. Bu organizasyon da gayet güzel. Emniyetin yanında olmaktan ötürü çok mutluyuz" dedi ve gelecek projelerde Emniyetin yanında olacaklarını dile getirdi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.