EMNİYET'TE GÖREV DEĞİŞİMİ

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bazı komiser ve emniyet amirlerinin görev yerleri değişti. Görev yeri değişikliği yapılan birimler arasında Trafik, Çevik Kuvvet ve Gazi Polis Karakolu ile Ekipler Amirliği bulunuyor

EMNİYET'TE GÖREV DEĞİŞİMİ
01 Şubat 2013 Cuma 08:36

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde nöbet değişimi yaşandı. Bazı birimlerin amirleri yer değişti. Yeni atamalar salı gününden itibaren uygulanmaya başladı. Görev yeri değişikliği yapılan birimler arasında Trafik, Çevik Kuvvet ve Gazi Polis Karakolu ile Ekipler Amirliği bulunuyor.
İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan dört birimde görev değişikliğine gidildi. Kurum içi yapılan atamalarla Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Komiser Yardımcısı Necmi Arpaçı Ekipler Amirliği görevine, Kapaklı Polis Merkezi'nde görevli Komiser Yardımcısı Aykut Civan Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği'ne, Ekipler Amiri  Halis Sarıyıldız Gazi Polis Merkezi Amirliği'ne, Gazi Polis Merkezi Amiri Emniyet Amiri Fatih Bölükbaşı ise Çevik Kuvvet Grup Amirliği görevine getirildi. Görev yeri değiştirilen Emniyet Amiri ve komiserler salı gününden itibaren yeni görev yerlerinde iş başı yaptı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.