Ensar Sivri; Optimed sağlıkta Çerkezköy’e kalite getird,i Kapaklı’ya yeni bir sağlık kuruluşu müjdesi

CHP Çerkezköy Belediye Başkan aday adayı Ensar Sivri, seçim çalışmaları kapsamında 19 Eylül itibariyle Optimed hastanesi başhekimliğine getirilen Op.Dr. Recep Çalışkan’ı ziyaret etti. Sivri, Optimed Hastanesinin kurulduğu günden buyana Çerkezköy’e sağlıkta kalite getirdiklerini belirtirken, Recep Çalışkan ise Kapaklı ve Çorlu’da yeni proje müjdesi vererek, “Kapaklı’da sağlık kuruluşu yapmak adına yer bakıyoruz. Bu süreç 1-2 ay içinde netlik kazanacak. Çorlu’da ise tıp merkezini hastaneye dönüştürmeyi planlıyoruz’ dedi.

Ensar Sivri; Optimed sağlıkta Çerkezköy’e kalite getird,i  Kapaklı’ya yeni bir sağlık kuruluşu müjdesi
27 Eylül 2013 Cuma 08:09

HEDEFİMİZ 107 BİN NÜFUSA ULAŞMAK
Saha çalışmalarına ara vermeden devam eden CHP Çerkezköy Belediye Başkan aday adayı Ensar Sivri, önceki gün de Özel Optimed Hastanesi Başhekimliğine atanan Op.Dr.Recep Çalışkan’ı ziyaret etti. Ziyaretten dolayı Ensar Sivri’ye teşekkür eden Optimed hastanesi yeni başhekimi Op.Dr.Recep Çalışkan, “Yoğun bir çalışma içindesiniz ve tatlı bir telaş var” derken, Sivri ise, “Çok telaşımız var. Çok keyifli gidiyor. Herkese ulaşarak her yere gitmeye çalışıyoruz. Mümkün olduğu kadar herkese dokunarak 107 bin nüfuslu bir Çerkezköy’de 107 bin nüfusa ulaşmak hedefimiz bu” diyerek cevap verdi.

TATLI YARIŞMAMIZ ÇERKEZKÖY HALKININ YARARINA OLACAK
Yaşanan tatlı yarışta Çerkezköy’ün kazanacağını ifade eden Recep Çalışkan, “Herkesi tanıyoruz ve yıllardır görüştüğümüz insanlarsınız. Tatlı telaşında Çerkezköy’e çok güzel şeyler katacağını düşünüyorum. Hastane olarak gelişiyoruz. Bir yıl içinde mevcut binamızın yanında bulunan alanda başlayan inşaat çalışmasıyla 200 yatağa çıkacağız. Burada ki gönlümüzdeki şeyi inşallah kullanırız ve üniversite hastanesi olabilecek bir kapasite yaratıyoruz. 200 yatağın üzerine çıkıyoruz. Helikopter pisti olacak ve toplamda iki hastane işletmesi 17 bin metrekareyi geçecek bir şekilde olacak. Kapaklı ve Çorluyla ilgili planlarımız da var. Çorlu’yu hastaneye geçirme çabamız var ve bunlar çok da kolay olmuyor. Yoğun bir tempoda gitmeye çalışıyoruz. Bu bir bayrak yarışıdır. Biz böyle yapıyoruz Çerkezköy hastanesi güzel bir hizmet yapıyor. Sonuçta sizin nasıl bir tatlı telaşınız Çerkezköy’e faydası olacaksa bizimde tatlı yarışmamız Çerkezköy halkının yarına olacaktır” dedi.

SAĞLIKTA ÇERKEZKÖY’E FARKLI BİR ANLAYIŞ GETİRDİNİZ
Optimed hastanesinin kurulduğu günden bu yana Çerkezköy’e sağlık konusunda kalite getirdiklerini belirten Ensar Sivri, “Çok güzel oldu. İnşallah bu yeni yatırımlarla bu daha da pekişecektir. Çerkezköy için hem de sizler için hayırlı olsun. Siz sağlıkta Çerkezköy’e farklı bir anlayış getirdiniz ve buda size başarıyı getirdi ve çok güzel oldu. İnşallah yeni hastaneyi açmak da bize nasip olur diye konuştu.

GÜZEL HAYALLER KURMAK LAZIM
Gerçekleşen ziyaretten dolayı duygulandığını sözlerine ekleyen Başhekim Çalışkan, “Bu ilk günlerde ziyaretiniz büyük bir moral kaynağı oldu ve çok heyecanlıyız. Vizyonumuz geniş, geniş olmayınca denir ki Allah hayallerin ve rüyaların gerçek olmayacağını bilmeseydi bunları yaratmazdı. Bu genel bir vecize. Hayalsiz bir genişleme hiçbirimiz için olmayacaktır. Güzel hayaller kurmak lazım” ifadelerine yer verdi.

KAPAKLI’DA SAĞLIK KURULUŞU PROJEMİZ VAR
Kapaklı’da düşündükleri proje hakkında da bilgi veren Recep Çalışkan, şunları söyledi; “Şu an itibariyle Kapaklı’da yer bakıyoruz. Sağlık kuruluşu diyeceğiz ama bazı şeyler sizin elinizde olmuyor ama sağlık kuruluşu olarak adım atacağız. Tıp merkezi olarak değil cerrahi tıp merkezi ameliyat yapılacak bir yer olacak. Daha sonra da gelişmelerle de bunu artırmayı planlıyoruz. Ama uzun vadede buradaki gibi büyük bir hastane düşüncemiz var. Alt yapı çalışmalarını yapıyoruz. Zannedersem bir iki ay içinde şekilleneceğini umut ediyoruz. İlk kurulduğumuz da bu yükün altından kalkarmıyız diye düşünürken güzel bir ivme yakaladık diye düşünüyoruz. Arkada ki binamızında 1,5 yılda tamamlanması bekleniyor ama bir yılda da tamamlanabilir diye umut ediyoruz”

GÖREVE GELDİĞİMİZDE OTOPARK SORUNUNA EL ATACAĞIZ

Yapılan yeni hastanenin 5 katlı olacağını ifade eden Çalışkan, “yerin dibine iniyoruz eksi 5 olacak. Şuanda eksi dörtteyiz. Yeni hastane yönetmeliği de biraz farklı bina içinde otopark sorununu çözüyorsunuz. Eksi üç kat asansörlü otoparkımız olacak” derken Ensar Sivri’de, Çerkezköy’de otopark ve park sorununun büyük oranda arttığını belirterek, “Bizde göreve geldiğimizde buna dikkat edeceğiz ve binaların altına otoparkları yerleştireceğiz çünkü hiç yer kalmadı” diye konuştu. Ziyaret karşılıklı iyi niyet temennilerinin ardından sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.