Ertem berberlerle buluştu

Çerkezköy Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Ali Ertem, Pasha Otel'de düzenlenen akşam yemeğinde berber ve kuaförlerle bir araya geldi. Ertem, berber ve kuaförler Belediye Başkanlığı döneminde kolaylıklar sağladıklarını söyleyerek, "Bugüne kadar ne talep geldiyse aldık ve yardımcı olmaya çalıştık" dedi

Ertem berberlerle buluştu
18 Mart 2014 Salı 07:33

Ak Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Ali Ertem, Pasha Otel'de düzenlenen akşam yemeğinde Çerkezköylü berber ve kuaförlerle bir araya geldi. Ertem, berber ve kuaförlere Belediye Başkanlığı döneminde kolaylıklar sağladıklarını söyleyerek, "Bugüne kadar ne talep geldiyse aldık ve yardımcı olmaya çalıştık" dedi.
BERBER VE KUAFÖRLER'E YEMEK VERDİ
Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı seçim programları kapsamında Pasha Otel'de ilçedeki berber ve kuaförlere yönelik akşam yemeği düzenledi. Programa Ak Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Ali Ertem, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Adayları ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile berber ve kuaförler katıldı. Yeni dönemde aday olmayan Ak Parti Belediye Meclis Üyesi ve Pasha Otel'in sahibi Vehbi Demirtaş'ın açılışını yaptığı davette konuşan Belediye Başkanı Ali Ertem, davete katılan tüm berber ve kuaförlere teşekkür etti. Esnaf Odası Başkanı Ali Bozdağ'a da teşekkür eden Ertem, "Bizi kırmadığınız için hepinize yürekten teşekkür ediyorum" dedi.
BİLGİYİ ŞOFÖR VE BERBERDEN AL
30 Mart yerel seçimlerinin yaklaştığını hatırlatarak sözlerine başlayan Ertem, "Bir seçim süreci yaşıyoruz. Tüm siyasi partiler varıyla yoğuyla çalışıyor. Bizde Ak Parti olarak yoğun bir şekilde çalışmalarımızı tüm siyasi partiler gibi sürdürüyoruz. Bilgiyi bir şoförden ikincide berberden alın derler. Onun için 10 yıllık belediye başkanlığı görevinde yaptığımız hizmetleri en iyi sizler bilirsiniz. Bu yüzden sizlere hizmetlerimizi anlatacak değilim" diye konuştu.
HER TALEBİ DEĞERLENDİRDİK
Döneminde açılan berber ve kuaför salonlarının olduğunu ancak birçoğunun daha önceki dönemlerde de bulunduğunu hatırlatan Başkan Ertem, şunları dedi: "Dönemimizde de açılan yeni berber ve kuaför salonları olmuştur. Ancak burada birçoğunuz 10 yıldır beni tanıyor. Bugüne kadar sizlerin sorunlarıyla ilgili ne talep geldiyse aldık ve yardımcı olmaya çalıştık. Bugüne kadar sizlerle istişarelerimizi eksik etmedik. Zaman zaman toplanıp değerlendirmelerde bulunduk. Çerkezköy'ün refahı, daha iyi olması için çalıştık. Tabii ki bunları Çerkezköy halkı için yaptık. İnşallah gönlünüze girmişizdir. Gönlünüze girdiğimizi umuyorum."
40 BİNDEN 90 BİNE ULAŞTI
Belediye Başkanı olduğu zaman Çerkezköy'ün nüfusunun 40 bin olduğunu hatırlatan Ertem sözlerine şöyle devam etti: "Görev süremiz içerisinde hep Çerkezköy'e en iyi hizmeti vermek için çalıştık. Çok önemli çalışmalar yaptık. Mutlaka eksiklerimizde olmuştur. Ancak, bugün Çerkezköy 90 bine ulaştı. İki Çerkezköy'e hizmet vermişiz. Şu anda genç ceval bir ekiple yola çıktık. Bir 5 yıllık  süreç var önümüzde. Bu süreçte ağırlıklı olarak sosyal projelere yer verdik. Bütün esnaf kardeşlerimizi memnun etmek için gayret gösterdik. Esnafımızla diyaloglarımızı hiç eksik etmedik. Yeni süreçte de sizlerin destekleriyle beraber bu hizmetleri yapacağımıza inanıyoruz. Desteklerinizi bekliyoruz. Tekrar davetimize katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.