Ertem Güveniş Caddesi’nden destek istedi

Seçim çalışmalarını sürdüren AKP Belediye Başkan Adayı ve Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Güveniş Caddesi’ni gezerek, esnaftan ve vatandaşlardan destek istedi

Ertem Güveniş Caddesi’nden destek istedi
07 Mart 2014 Cuma 07:55

AKP İlçe Başkanı Reşat Bahar, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Güveniş Caddesi’nde esnaf ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı Ali Ertem, 30 Mart Pazar günü yapılacak olan Yerel Seçimlerde yeniden Belediye Başkanlığı görevine talip olduğunu belirterek, esnaf ve vatandaşlardan destek istedi.
ÜST YAPIYA AĞIRLIK VERECEĞİZ
Esnaf ve vatandaşların güler yüzle karşıladığı Belediye Başkanı Ali Ertem, 3. Dönem için destek isterken, kendisi ve ekibinin tekrar seçilmesi durumunda hizmetlerin süreceğini ve daha çok üst yapı hizmetlerine ağırlık vereceklerini kaydetti.
Esnaf ziyaretlerinde bazı projelerini de anlatan Belediye Başkanı Ali Ertem, halkın kendilerine tekrar görev vermesi durumunda şu projeleri hayata geçireceklerini ifade etti:
İŞTE PROJELER!
Başkan Ali Ertem'in seçim vaadleri arasında yer alan projelerinin başında 'Halk Pazarı Yanı Rekreasyon Alanı' geliyor. Burada 50 bin metrekare şehir parkı olacağını belirten Ertem, Kapalı Pazar Alanı ile Atatürk Viyadüğü arasının ilçe parkı haline getirileceğini söyledi. İkinci proje ise 'Kartaltepe (Tepe) Piknik ve Mesire Alanı' düzenlemesi. Ertem, bu bölgeye 10 bin metrekare yapay gölet oluşturacaklarını ve piknik ve mesire alanlarının yeniden düzenleneceğini kaydetti. Ertem'in bir diğer projesi ise 'Gölet ve Mesire Alanı' projesi. Hallaçlı-Çerkezköy arasındaki 75 bin metrekarelik alanda, doğal gölet ve mesire alanının yeniden düzenleneceğini söyleyen Ertem'in diğer projeleri ise şöyle: Çerkezköy Küçük Sanayi Bölgesi, Kültür Merkezi, Futbol Stadyumu, Kapalı Spor Salonu, Yüzme Havuzu, Aqua Park ve Spor Kompleksi, Bağlık Mahallesi Rekreasyon Alanı, Yeni Viyadük ve Kavşak Düzenlemeleri, Kat Otoparkları, Kapalı Halk Pazarı'nın yeniden yapımı, Semt Spor Tesisleri, Fevzipaşa ve Fatih Caddeleri Düzenleme Çalışması, Çevreci Sokaklar, Gençlik Merkezi.
100 BİN AĞAÇ DİKİLECEK
Başkan Ertem, yeni dönem projeleri arasına ağaç dikimini de aldı. Çerkezköy'e 100 bin ağaç dikeceklerini belirten Ertem, her yıl 20 bin ağaç olmak üzere toplam 5 yılda 100 bin ağaca ulaşacaklarını kaydetti. Ertem, yeni dönemde Kadın Sığınma Evi, Semt Konakları ve Taziye Evi, Pınarça Deresi, Çorlu Deresi, Kavakdere Dere Islahları ve Rekreasyon Düzenlemeleri, Düğün-Nikah Salonu, Bilgi Evleri, Lise Kampüs Alanı, Katı Atık Bertaraf Tesisi, Atık Su aratıma Tesisi, Avcılar İçin Trap Atış Alanı, Kent Müzesi, Öğretmen Evi, Uyum Entergasyon Merkezi, Yeraltı Çöp Konteynerları, İçme Suyu Tesisleri Rüzgar Tribünü, Belediye Hizmet Binası ve Hükümet Konağı Yapılması, Tüm Okullara Okul Tipi Spor Salonu, Kızılpınar ve Veliköy Ana Cadde Düzenlemeleri, Kızılpınar'ın Tüm Yollarının Yapılması, Kızılpınar'ın Altyapısının Yapılması, Kızılpınar ve Veliköy'e Kapalı Pazar Yeri, Kızılpınar Meşelik Alanının Düzenlemesi, Veliköy Kampüsü'nün 4 Yıllık Fakülte kazandırılması ve Huzurevi gibi projeleri hayata geçireceklerini kaydetti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.