Ertem ve Dönmez arasında twitter polemiği

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çerkezköy İlçe Başkanı Metin Dönmez arasında twitter polemiği yaşanıyor

Ertem ve Dönmez arasında twitter polemiği
06 Şubat 2013 Çarşamba 08:48

DÖNMEZ’DEN ELEŞTİRİ GELMİŞTİ
CHP İlçe Başkanı Dönmez, Belediye Başkanı Ali Ertem’in bir kahve toplantısında vatandaşların sokak köpekleri ile ilgili şikayetlerini dile getirmesi üzerine kullandığı “Ben ne kadar Çerkezköy’ün sahibiysem köpekler de o kadar sahibi” söylemini twitter hesabında yorumlamıştı.
BİZ ÇERKEZKÖYLÜLER SENİN KULLARIN MIYIZ?
Dönmez, yazdığı tweet’te, “Ali Ertem diyor ki; Ben nasıl Çerkezköy’ün sahibiysem, köpekler de caddelerin sahibi. Bunu sormak, Çerkezköylülerin hakkıdır; sana Çerkezköy’ü kim verdi? Padişahın gözdesi misin ya da Arap emiri misin? Anlaşılan, hepsi sensin. Pekiyi nasıl oldu da caddelerin sahibi köpekler diyorsun, köpeklere sözün geçmiyor mu? Bu halk seni şehrin emini olarak göreve getirdi, padişahı olarak değil. Çerkezköy’e hizmetçi olacağına, padişah olmuşsun. İyi de biz Çerkezköylüler neyiz? Senin kulların mı?” cümlelerine yer vermişti.
ERTEM’DEN CEVAP GELDİ
Bunun üzerine Belediye Başkanı Ali Ertem de hafta başında Dönmez’e yine twitter üzerinden cevap verdi.
DÖNMEZ YA ÇOK CAHİL YA DA ÇOK TERBİYESİZ
Ertem, Dönmez’in kendisine yönelik kullandığı söylemlere karşılık yazdığı tweet’te, “Gecen hafta bir kahve toplantısında verdiğimiz toplumsal mesajı CHP İlçe Başkanı yine ters anlamış. Bu arkadaşımızda algı sorunu var ya da paranoya ve hezeyanlarının esiri. Ben ‘Kanun gereği sokak hayvanlarının bakımlarının yapıldıktan sonra yine sokağa bırakılması zorunluluktur’ dedim. Bunu da vurgularken ‘Ben ne kadar sokağın sahibi isem, sokak hayvanları da o kadar sahibidir’ dedim. Bir ilkokul çocuğuna sorsanız, cümledeki ‘Ben’in aslında ‘Biz insanlar’ olduğunu rahatlıkla anlar. Çerkezköy’deki her bireyin hakkının olduğu sokakları, sokak hayvanlarıyla dahi paylaşmayı savunan bendenizi padişahlıkla, krallıkla itham etmek abestir. Ayrıca Büyük bir bühtandır.
Ayrıca, Metin Dönmez ya çok cahildir veya çok terbiyesizdir. Hangisi olduğuna ‘Padişahın gözdesi’nin anlamına bakarak kendisi karar versin ve 5 aydır kullanmadığı twitter hesabından cevap versin. Cevabım ona göre olacak çünkü” ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.