Ertem’den ‘CHP'yi kazandırmayın’ çıkışı

Tokatlı Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ersoy Aktaş ve yine Tokatlı Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı Ayhan Çitil'in hemşerilerine yönelik organize ettiği programa katılan Ak Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Ali Ertem, "Buradaki hiç biriniz CHP'nin kazanmasını istemez. O halde oylarınızı bölmeyin! Çerkezköy'de 1 sol parti 4 sağ parti var. MHP, BBP ve Saadet Partisi'nin seçimi kazanması mümkün değil. Ak Parti dışında vereceğiniz oylar CHP'nin kazanmasına neden olacaktır" diyerek oyların bölünmemesini istedi.

Ertem’den ‘CHP'yi kazandırmayın’ çıkışı
12 Mart 2014 Çarşamba 08:01

Ak Parti Çerkezköy Belediye Başkan ve Belediye Başkan Adayı Ali Ertem, Tokatlıların düzenlediği etkinliğe katılarak, destek istedi. Ertem,  "Buradaki hiçbiriniz CHP'nin kazanmasını istemez. O halde oylarınızı bölmeyin! Çerkezköy'de 1 sol parti 4 sağ parti var. MHP, BBP ve Saadet Partisi'nin seçimi kazanması mümkün değil. Ak Parti dışında vereceğiniz oylar CHP'nin kazanmasına neden olacaktır" diyerek oyların bölünmemesini istedi.
TOKATLILAR'DAN ERTEM'E DESTEK
Tokatlı Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ersoy Aktaş ve yine Tokatlı Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı Ayhan Çitil'in hemşerilerini Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ali Ertem ve Meclis Üyesi adaylarıyla buluşturdu. Dekor Düğün Salonu'ndaki yemekli buluşmaya  Tokatlı olan İstanbul Milletvekili ve Ak Parti Tekirdağ Koordinatörü Harun Karaca, Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Sait Yazı, Ak Parti İlçe Başkanı Reşat Bahar, Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Ali Ertem, Belediye Meclis Üyesi adayları ve çok sayıda Çerkezköy'de yaşayan Tokatlı katıldı. Programda yeni İlçe Başkanlığına atanan Reşat Bahar ile birlikte Ak Parti Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olan Tokatlı Ersoy Aktaş ve yine Ali Ertem tarafından Belediye Meclis Üyesi Adayı gösterilen Ayhan Çitil birer konuşma yaptı. Hemşerilerine davete katıldıkları için teşekkür eden Ersoy Aktaş ve Ayhan Çitil, Tokatlılar olarak Ak Parti'yi 30 Mart seçimlerinde yalnız bırakmayacaklarını söyledi.
HİZMETİ LUTUF OLARAK YAPMADIK
Daha sonra kürsüye Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar geldi. Bahar, 10 yıldır Çerkezköy Belediyesi'nin Ak Partili bir Başkan tarafından yürütüldüğünü hatırlatarak, "10 yıldan beri Çerkezköy'de yaptığımız hizmetleri bir lütuf olarak yapmadık. Vatandaşımız hak ettiği için ve bizim sorumluluğumuz olduğu için yapıyoruz. Bu kaliteli hizmetin devam etmesi için sizden destek istiyoruz. Değerli Başkanımızla günlerdir vatandaşımızın içerisindeyiz. Bugüne kadar yolumuz yok, suyumuz akmıyor, kanalizasyonumuz tıkalı diye bir tek vatandaşımızdan şikayet almadık. Biz biliyoruz ki Ak Parti'de, Başbakanda, Belediye Başkanı da sizin hizmetkarınız. Böyle olmaya devam edecek" ifadelerini kullandı. Bahar'ın ardından birer konuşma da Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Sait Yazı ve Milletvekili Harun Karaca yaptı. Yazı, "Eş, dost, hemşeri ayarı ile oylarınızı zayi etmeyin. Akrabayı, hemşeri bağını bir kenara bırakın" dedi.
OYLARINIZI BÖLMEYİN ÇAĞRISI
Çerkezköy Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Ali Ertem ise yaptığı konuşmada Tokatlılara bugüne kadar verdikleri destek nedeniyle teşekkür etti. Tokat'ta 4 yılını geçirdiğini hatırlatan Ertem, "Hepiniz benim hemşerimsiniz. 4 yılımı geçirdiğimiz Tokatla benim bağım olması hesabıyla hemşeriniz sayılırım. Halil Güney hocanın sopasını yemiş bir kardeşinizim. 3 hafta sonra bir seçime gidiyoruz. Çerkezköy'de 1 tane sol parti var 4 tane sağ parti var. Sağ partilerin oylarının 4 parçaya bölünecek olması nedeniyle CHP'nin buradan sıyrılması çok kolay. Çerkezköy'de Ak Parti'nin seçimi kazanamama endişesi yok. Ama Büyükşehir için oyların bölünmemesi lazım. Eğer MHP, Saadet ve Büyük Birlik partisine oy vermeyi düşünüyorsanız bu partilerin seçimi kazanması mümkün değil. Seçimi ya Ak Parti kazanacak ya CHP kazanacak, oylarınızı çöpe atmayın. Bunu bilin ki MHP'ye BBP'ye ve Saadet Partisi'ne verilecek oylar CHP'ye verilecek oylardır. Oylarınızı bölmeyin. Sandıkları patlatmamız lazım. Buradan açık ara seçimi kazanmamız için bunu yapmaya var mıyız? Hanım ablalarım özellikle sizlere güveniyorum" diye konuştu.
Sık sık alkışlarla konuşması kesilen Başkan Ertem, konuşmasında 10 yıllık görev süresi içerisinde Belediye Başkanı olarak Çerkezköy'e yaptığı hizmetleri de anlattı. Başkan Ertem, programda salonu dolduran kadıınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü de kutlamayı ihmal etmedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yalancılar - 10 yıl önce
ne ile davet edildik ne ile karşılaştık olmayan bi gün uydurularak tokatlılar 8 mart günü olarak davet edildik baştan sorduk işin içinde siyaset varmı diye yok dediler ama akparti mitingi ile karşılaştık biz oraya tokatlı olduğumuzdan gitik partili olduğumuzdan değil reziler sizicıkarcılar
Avatar
çerkezköyde ak rant olmasında - 10 yıl önce
çerkezköyde akrant kazanmasında kim kazanırsa kazansın ister sp. ister chp.ister mhp.ister bbp kazansın ak ali amca ekibi kazamasın yeterki
Avatar
bak bak bak - 10 yıl önce
sana kalmadı eyy ali ertem..bırak isteyen istediği yere oyunu versin...hem chp nin kazanması sen ve senin gibilerin kazanmasından bin kat daha iyidir...
Avatar
!!! - 10 yıl önce
başbakanin gibi sende insanlara onu yap bunu yapma emirlerine mi başladin ali bey...
akli olan artik bu akp nin günahlarina ortak olmaz ve oy vermez...