Ertem’den eğitime bir destek daha

Bu güne kadar okula verdiği destek için Belediye Başkanı Ali Ertem’e teşekkür ziyaretinde bulunan Mevlana İlk ve Ortaokulu idarecileri, ziyaret esnasında Ertem’den yapılmakta olan konferans salonu için koltuk talebinde bulunurken, Ertem de bu isteği geri çevirmedi ve koltukların temin edilmesi için talimat verdi

Ertem’den eğitime bir destek daha
31 Ocak 2013 Perşembe 08:58

Çerkezköy Mevlana İlk ve Ortaokulu İdarecileri, Bugüne kadar okula verdiği desteklerden ötürü Belediye Başkanı Ali Ertem’e teşekkür ziyaretinde bulunurken, Ertem’den bu kez okulun çok amaçlı salonu için koltuk talebinde bulundu. Ertem de her zaman olduğu gibi eğitime verdiği desteklere bir yenisini daha ekleyerek 150 adet koltuğun temini için talimat verdi.
OKULDAKİ SOSYAL ALANLAR GENİŞLETİLİYOR
Okuldaki sosyal, kültürel ve sportif alanları genişletmek için çeşitli çalışmalar yaptıklarını dile getiren Okul Müdürü Mehmet Erçin, “Bu kapsamda kütüphanemizi zenginleştirdik. Binamdaki 500 metrekarelik alanı spor salonu olarak düzenlemeye başladık” dedi.
KOLTUK TALEBİNDE BULUNDULAR
Okulun çok amaçlı salonunu da konferans salonu şeklinde düzenlemek için çalışmalara başladıklarını kaydeden Erçin, koltuk konusunda sıkıntılarının olduğunu Belediye Başkanı Ali Ertem’e iletti ve bu konuda destek istedi.
ERTEM’DEN TALEBE JET YANIT
Erçin, okulda devam eden projelerin örneklerini fotoğraflarla birlikte Ertem’e verirken, projeleri inceleyen Ertem de, konuyla ilgili araştırma yapılması ve 150 koltuğun temin edilmesi için talimat vererek, eğitime verdiği önemi bir kez daha gözler önüne sermiş oldu.
ENGELLİ VATANDAŞLAR İÇİN DİZAYN EDİLMESİ GEREK
Ertem projeyi incelediği esnada, salondaki merdivenler konusunda uyarıda bulunurken, “Salonun engelli vatandaşlarımıza göre dizayn edilmesi şart. Merdiven sıkıntı yaratır” dedi ve idarecilerden salonun bu şekilde düzenlenmesini istedi. Taleplerini geri çevirmeyen Ertem’e bir kez daha teşekkür eden Okul İdarecileri, salonu engelli vatandaşlara göre dizayn edeceklerini de dile getirdi.
BİR SPOR KOMPLEKSİ DAHA GELİYOR
Ertem, ziyaret esnasında ayrıca, okulun önündeki alana Fevzipaşa Mahallesi’ndeki gibi, içinde halı saha, oyun grupları, spor aletleri, sahalar olan bir spor kompleksi için çalışma başlattıkları müjdesini de verirken, projenin ihalesinin hazırlandığını ve en kısa zamanda hayata geçireceklerini söyledi. Ziyarette, Okul Müdürü Mehmet Erçin, Müdür Yardımcıları Yakup Dönmez, Ensari Bakanoğulları, Okul Aile Birliği Başkanı Ercan Esen yer aldı.


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.