ERTEM'DEN ŞAKASI BOL ESNAF ZİYARETİ

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Çerkezköy Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ali Ertem, şakası bol bir esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Çerkezköy'ün tanınmış simalarından Fahri Çolakoğlu'na arkasından sarılarak "Tanıdın mı beni" diye soran Başkan Ertem, işyerinde karşılaştığı Ak Parti Eski İlçe Başkanı Selda Yeşil'den de oy istedi!

ERTEM'DEN ŞAKASI BOL ESNAF ZİYARETİ
14 Mart 2014 Cuma 07:42

Geçen yaz trafiğe kapalı cadde ve sokak düzenlemesi yaptığı Atatürk Caddesi ile Öztrak Caddesi'ni birbirine bağlayan 6 sokak ile Öztrak Caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Ali Ertem, vatandaşlarlada şakalaştı. Fahri Çolakoğlu adlı Çerkezköylü bir vatandaşa arkadan sarılan Başkan Ertem, "Beni tanıdın mı?" diye sordu. Bir süre yüzünü göstermeyen Ertem, "Konuşuyorum bir de nasıl tanımadın beni?" diye sitem ederken yüzünü dönen Fahri Çolakoğlu, "Valla tanıyamadım başkanım" diyerek boynuna sarıldı.
ERTEM'İN KEYFİ YERİNDE!
Yeniden Çerkezköy Belediye Başkan Adayı olan Ali Ertem, Öztrak Caddesi'nde yaptığı esnaf ziyaretini oldukça keyfli geçirdi. Geçen yaz trafiğe kapalı cadde ve sokak düzenlemesi yaptığı Atatürk Caddesi ile Öztrak Caddesi arasında kalan Güven Sokak, Nar Sokak, Sülün Sokak, Mehtap Sokak, Biryol Sokak ve Rüya Sokak ile Öztrak Caddesi'nde esnaf ziyaretine çıkan Başkan Ertem, çevreden geçen vatandaşlarla da tokalaşıp destek istedi. Esnaf ziyaretleri sırasında sık sık espriler yapıp çevresindekilerle şakalaşan Başkan Ertem, yolda karşılaştığı Çerkezköy'ün tanınmış simalarından Fahri Çolakoğlu'na da şaka yaptı. Arkadan sarıldığı Çolakoğlu'na "Beni tanıdın mı" diye soran Başkan Ertem, bir süre bekledikten sonra "Konuşuyorum bir de nasıl tanımadın beni? Sesimden de mi çıkaramadın?"diye sitem etti. Bir anda yüzünü dönerek Ertem'i gören Çolakoğlu, "Ooo Başkanım sen miydin? Valla tanıyamadım başkanım."diyerek boynuna sarıldı. Ertem ile bir süre sohbet eden Çolakoğlu, Belediye'nin hazırlattığı ve kendisinin de yer aldığı "Çerkezköy'de Spor" adlı kitaptan istedi.
ÇOK GÜZEL OLDU
Başkan Ertem esnaf ziyaretinde geçen yaz kaldırım ve yol düzenlemesi yapıp ışıklandırdığı yeni sokaklarda bulunan esnafa çalışmalardan memnun kalıp kalmadıklarını sordu. Esnaf, işyerlerinin çevresinin güzel olduğunu belirterek, "Çok memnunuz başkanım. Ancak, çalışmalar bittiğinde kışa girmiştik. Pek faydasını göremedik."dediler. Bunun üzerine Başkan Ertem, "Bu yaz inşallah faydasını görmeye başlayacaksınız." karşılığını verdi. Bölgede bulunan tüm işyerlerine tek tek giren ve esnafla sohbet eden Başkan Ertem, "Bir şikayetiniz var mı?"diye sordu. Ertem ziyaretlerinde esnafa "Hayırlı işler. Kolay gelsin" temennilerinde bulunurken bölgede işyeri bulunan üç ay öncesine kadar CHP Belediye Başkan Aday Adayı olan Subaykan Pandar ile de görüştü. CHP'li Pandar'dan da seçimlerde oy isteyen Başkan Ertem, çevredekileri gülümsetti.
GANYAN BAYİİ'NDE ŞANS DİLEDİ
Güven Sokak'taki Ganyan Bayii'ne de uğrayan Başkan Ali Ertem, burada da seçim çalışmasında bulundu. İçeride altılı oynayan vatandaşların büyük bir sessizlik içinde olduğunu gören Başkan Ertem, "Herkes çalışıyor." diye espri yaptı. Bu arada bazı ganyan bahiscilerine selam veren Ertem, "Kolay gelsin. Destek bekliyoruz. Belki size şans getiririm" diyerek tokalaştı. Öztrak Caddesi'ni Altı Yol Kavşağı'ndan Yemek Dünyası'nın bulunduğu yere kadar dolaşan Başkan Ertem, zaman zaman çevreden geçen çocuklarla da ilgilendi. Ziyaretler sırasında bir tesadüfte Reşat Bahar'ın Ak Parti İlçe Başkanlığı'na atanmasından önce iki ay kadar vekaleten İlçe Başkanlığı görevini yürüten Selda Yeşil'in sahibi olduğu işyerinde yaşandı. Yeşil Kırtasiye'ye giren Başkan Ertem, burada karşılaştığı Selda Yeşil ile de tokalaşıp destek istemesi, yeni bir şaka olarak nitelendirildi.
Ak Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Ali Ertem'in esnaf ziyaretine Ak Parti Çerkezköy İlçe Teşkilat Başkanı Ercan Erdoğan, Belediye Meclis Üyesi Adayları Hasan Karaca, Seyithan Caferoğlu, Kamil Yiğit, Dilaver Burak, Secaattin Çakır gibi isimler katıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
doktorlar bile kendi haline bırak dedi - 10 yıl önce
ak hacı ali amca için doktorlarda kendi haline bırakın dedi şunun şurasında 30 marta ne kaldı ne isterse yapsın gider ayak üzmeyin dediler daha çerkezköy belediye başkanı olmayacak üzmeyin ak parinin kara adamını
Avatar
ali kelli - 10 yıl önce
30 mart akşamı bu halk neşeni kaçırmasın...
Avatar
erzurumlu - 10 yıl önce
sayın ertem öncelikle narinpark ta ve yeni otogarda dönen dolapları halk bilşiyor çık anlat..
Avatar
MİLLİYETCİ&ÜLKÜCÜ - 10 yıl önce
ali ertem bu resimde aslında gerçeği yansıtmış.akp ve dolayısı ile ali ertem vatandaşın sırtından inmiyor ama ali başkan biraz abartmış yazık yaşlı amcanın bile sırtına binmeye çalışıyor..