Ertem'e moral: Desteğimiz sizinle

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, seçim çalışmaları kapsamında Atatürk Caddesi esnafını ziyaretlerinde bulundu. Ak Parti İlçe Başkanı Reşat Bahar ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile esnafı dolaşıp destek isteyen Başkan Ali Ertem, bazı esnafın "Desteğimiz sizinle. Biz arkandayız" sözleriyle moral verdi

Ertem'e moral: Desteğimiz sizinle
01 Mart 2014 Cumartesi 07:29

Çerkezköy Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ali Ertem, seçim ziyaretleri kapsamında son gezisinde esnaftan moral veren karşılama geldi. Atatürk Caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Ali Ertem, "Desteğimiz sizinle. Biz sizin arkanızdayız" dedi.
ATATÜRK CADDESİ'NDEN BAŞLADI
Ak Parti İlçe Teşkilatı seçim ziyaretlerine esnafla devam etti. Belediye Başkanı Ali Ertem, Yardımcısı Gökhan İnce, İlçe Belediye Başkanı Reşat Bahar, Belediye Meclis Üyesi adayları Hasan Karaca, Melek Şen, Ahmet Çetin, Dilaver Burak ve bazı partililerin katıldığı ziyaretler Atatürk Caddesi'nden başladı. Cadde üzerindeki işyerlerini tek tek dolaşan Belediye Başkan Adayı Ali Ertem, "Hayırlı işler" temennisinde bulundu. İlçe Başkanı Reşat Bahar ile birlikte esnafla sohbet edip sorunlarını dinleyen Ali Ertem, 30 Mart seçimleri için de oy istedi. Esnafa "Bir isteğiniz var mı?"diye soran Başkan Ertem, "Teşekkür ederiz. Bir isteğimiz yok" cevabını alırken karşılığında "Benim var" dedi. Ertem, "Ne istediğimi biliyorsunuz. Oy istiyoruz" dedi.
DESTEĞİMİZ SİZİNLE
Esnaftan oy isteyen Belediye Başkanı Ali Ertem, aldığı cevaplar karşısında moral buldu. Birçok esnaf, Ali Ertem'e 'Destek' sözü verirken, "Biz sizin yanınızdayız. Desteğimiz sizinle. Biz sizin arkanızdayız. Şüpheniz olmasın" ifadelerini kullandı. Ziyaretler sırasında Belediye Meclis Üyesi Adayları da Belediye Başkan Adayı Ali Ertem'in el broşürlerini işyerlerine bıraktı. Ziyaretler sırasında yoldan geçen vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Ali Ertem, daha sonra İnan Sokak'tan geçerek Öztrak Caddesi'ne kadar tek tek işyerlerine uğradı. Seçim ziyaretleri kapsamında yapılan gezilerde CHP Seçim Bürosu'na da uğrayan Ali Ertem, CHP'lilere "Kolay gelsin" temennisinde bulundu.
CHP SEÇİM BÜROSUNU ZİYARET ETTİ
Başkan Ali Ertem seçim gezileri sırasında Atatürk Caddesi üzerinde bulunan CHP Belediye Başkan Adayı Vahap Akay'ın seçim bürosuna da uğradı. İşyerlerini dolaşırken, CHP Seçim Bürosu'na denk gelen Başkan Ertem, beraberindekilerle birlikte CHP Seçim Bürosu’na girerek, buradaki CHP'lilerle tokalaştı. CHP'lilere çalışmalarında başarılar dileyen Ertem, daha sonra kaldığı yerden işyerlerini dolaşmaya devam etti. Ak Partililerin CHP Seçim Bürosu ziyaretine gazeteciler büyük ilgi gösterirken, CHP'liler ile Ak Partililerin tokalaşmasını görüntülemek için hareketlendi.
MAĞAZALARI DEĞİL VATANDAŞI ZİYARET EDİN
Esnaf ziyareti sırasında çevredeki bir bayan Ak Partililere yönelik, "Hep mağazaları ziyaret ediyorsunuz. Vatandaşı ziyaret edin, vatandaşı dinleyin" diye seslendi. Bunun üzerine Ak Parti İlçe Başkanı Reşat Bahar ve Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan İnce, ismi Akile Tosun olan bayanın yanına giderek, "Biz ev ziyaretlerinde de bulunuyoruz. Sadece esnaf ziyaret etmiyoruz. Ama bugünkü programımızda esnaf var. Sizi de ziyaret edebiliriz."dediler. Bunun üzerine, Akile Tosun adlı kadının ev adresini alan Gökhan İnce, müsait bir zamanda kendisini parti olarak ziyaret edeceklerini belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
atatürk caddesi esnafı - 10 yıl önce
inanılmaz yanlı bir haber, kınıyorum. esnaf kan ağlıyor, siz neyden bahsediyorsunuz????