Erzurumlular Çerkezköy’de bir araya geldi

İstanbul Erzurum Dernekleri Federasyonu’nun brifing toplantısı yoğun bir katılımla Çerkezköy Erzurumlular Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nde gerçekleştirdi

Erzurumlular Çerkezköy’de bir araya geldi
10 Ocak 2013 Perşembe 08:39

İstanbul Erzurum Dernekleri Federasyonu’nun üyeleri brifing toplantılarının ikincisini hafta sonu Çerkezköy Erzurumlular Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nde gerçekleştirdi. Toplantı esnasında, yapılması planlanan faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulunulurken, daha önce yapılan toplantıların da detayları da masaya yatırıldı.
ERZURUMLULAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ
Toplantıya Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Çerkezköy Spor Kulüp Başkanı Ahmet Korkmaz, İstanbul Erzurum Dernekleri Federasyon Başkanı Kenan Kağanaslan, İstanbul Erzurum Dernekleri Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Eyüp Erzurumlular Dernek Başkanı Cahit Özaslan, Erzurum Çat Dernek Başkanı Orhan Tanas, Erzurum Pasinler Dernek Başkanı Nurullah Güven, Eyüp Erzurumlular Derneği İkinci Bölge Başkanı Gıyasettin Yılmaz, Eyüp Erzurumlular Derneği Alibeyköy Bölge Başkanı Abdülaziz Kaya, Müslümoğulları İnşaat firmasının sahipleri Yasin ve Sümmani Çelik kardeşler, Pasinler Derneği Yönetimi, derneklerin gençlik kolları yönetimleri ile çok sayıda Erzurumlu vatandaş katıldı.
AKIN’A TEŞEKKÜR
Toplantı esnasında, yapılması planlanan faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulunulurken, İstanbul Erzurum Dernekleri Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Eyüp Erzurumlular Dernek Başkanı Cahit Özaslan, Çerkezköy’de kendilerini en iyi şekilde ağırlayan Çerkezköy Erzurumlular Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği başkanı Edip Nurettin Akın’a teşekkürlerini iletti.
ÇOK GÜZEL BİR DERNEK KAZANDIRDINIZ
Akın ve beraberindekilerin Çerkezköy’e büyük uğraşlarla çok güzel bir dernek kazandırdıklarını ifade eden Özaslan, "Dernek başkanlığı görevine geldiğiniz günden beri hemşerileriniz için büyük bir özveri ile çalışıyorsunuz. Böylesine güzel bir dernek yerini Çerkezköy’e kazandırdığınız için tüm hemşerilerim adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.
PLAKET TAKDİM ETTİ
Erzurum’da yapılan toplantının detaylarının da konuşulduğu toplantıda, Çerkezköy ile ortak şekilde koordineli olarak çalışma konusu üzerinde de duruldu. Dernek Başkanlarının konuşmaları ile devam eden toplantıda, İstanbul Erzurum Dernekleri Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Eyüp Erzurumlular Dernek Başkanı Cahit Özaslan, Çerkezköy Erzurumlular Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Edip Nurettin Akın’a tüm hemşerileri adına teşekkür plaketi takdim etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.