Esnaf ve Sanatkarlar Odası Kapaklı İrtibat Bürosu Açıldı

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Kapaklı İrtibat Bürosu’nun açılışı gerçekleştirildi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Kapaklı İrtibat Bürosu Açıldı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
26 Eylül 2020 Cumartesi 11:38


Açılış töreninde bir konuşma yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Esnafımıza büyük kolaylık sağlayacak irtibat bürosunun açılışında emeği geçenlere teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum. İlçemizdeki eksik oda ve kurumların gelmesi için girişimlerimizi sürdüreceğiz.” dedi.
AÇILIŞ TÖRENİ DÜZENLENDİ
Pınar Bulvarı üzerinde Kapaklı esnafına hizmet verecek irtibat bürosunun açılışına Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin'in yanı sıra CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sami Kayın, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, siyasi parti başkanları, STK temsilcileri ve esnaflar katıldı.
KAPAKLI ESNAFININ TEKİRDAĞ’A GİTMESİNE GEREK KALMADI
Açılışta konuşan Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, irtibat bürosunun açılışında emeklerinden dolayı Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’e teşekkür etti. Bozdağ, irtibat bürosu ile Kapaklı esnafının Tekirdağ’a gitmesine gerek kalmadan işlemlerini gerçekleştirebileceğini belirtti.
“İLÇEMİZDEKİ EKSİK ODA VE KURUMLARIN GELMESİ İÇİN GİRİŞİMLERİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”
Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin de yaptığı konuşmada, “Kapaklı ilçemiz büyüyor ve büyürken ihtiyaçları da atıyor. Bu ihtiyaçları karşılamak için, bütün kurumların Kapaklı’ya gelmesi için azami çaba gösteriyoruz. İrtibat bürosunun esnafımıza kolaylık sağlayacağını düşünerek, oda başkanımızla yaptığımız istişareler neticesinde bir girişimi ortaya koyduk. İnşallah bunun akabinde diğer odalarımızın da Kapaklı’ya gelmesi için üzerime düşeni yapmaya hazırım. Özellikle şoförler odasının plaka basma ile ilgili işlemini Kapaklı’da yapması elzem gözüküyor. İnşallah ilçemize bir noter daha açılacak ve bu işlemler hızlanacak. Esnafımıza büyük kolaylık sağlayacak irtibat bürosunun açılışında emeği geçenlere teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum. İlçemizdeki eksik oda ve kurumların gelmesi için girişimlerimizi sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.
Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sami Kayın ve CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun’un da hayırlı olsun konuşmalarının ardından açılış kurdelesi kesilerek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Kapaklı İrtibat Bürosu’nun açılışı gerçekleştirildi
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.