Farmasi firması ürünlerini Çerkezköylülere tanıttı

Dr.Cevdet Tuna tarafından Tan Sağlık Hizmetleri olarak 1950 yılında sağlık sektörüne ilaç, ham madde, üretim ve ithalat amacı ile kurulan Farmasi Kozmetik Firması yetkilileri Çerkezköy’e gelerek ürünlerini tanıttılar.

Farmasi firması ürünlerini Çerkezköylülere tanıttı
15 Mart 2014 Cumartesi 07:42

119 ÜLKEDE FAALİYET GÖSTERİYORUZ
Farmasi firması yetkilileri Çerkezköy’e gelerek ürünlerinin tanıtımını yaptılar. Gabralı Otel Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıda konuşan Farmasi Kozmetik firması Genel Müdür Yardımcısı Devrim Hamaratlar, “119 ülkede faaliyet gösteriyoruz. Ürünlerimiz, farmasi markası adı altında dünyada 350 milyon kişiye ulaşıyor” açıklamasında bulundu.
AMACIMIZ HALKIMIZI BİLİNÇLENDİRMEK
Farmasi Kozmetik tesisleri ile ilgili de bilgiler veren Hamaratlar, “Farmasi Kozmetik ürünleri dünyada 118 ülkede kullanıldığı için ürün gamını oluştururken dünya trendlerini takip ediyor ve bu doğrultuda ihtiyaç ve taleplere yönelik ürünler geliştiriyor. 2000'den fazla ürün gamının olmasının en büyük nedenlerinden biri de budur. Çok çeşitli ürünlerin bulunması hem bölgesel ihtiyaca yöneliktir, hemde ülkelere özel trend ayrılıklarının sebebidir. Amacımız sağlıklı kozmetik ürünleri konusunda halkı bilinçlendirmek” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.