Federasyon Başkanı Sertel Çorlu’da

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Atilla Sertel, Federasyon Başkan Yardımcıları, Yönetim Kurulu ve Dernek Başkanları Federasyon üyesi olan Çorlu Medya Mensupları Derneği tarafından verilen öğle yemeği için Çorlu’ya geldi

Federasyon Başkanı Sertel Çorlu’da
02 Ekim 2013 Çarşamba 07:20

Çorlu Divan Hotel’de yapılan öğle yemeğine Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemalettin Avcı, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Atilla Sertel, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkan Vekili Yılmaz Karaca, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Dim, Anadolu Spor Yazarları Derneği Genel Başkanı İbrahim Erdoğan, Trakya Gazeteciler Birliği Derneği Başkan Vekili Özkan Dikmen, Başkan Yardımcısı Necmi Işıksal, Federasyon Yönetim Kurulu Üyeleri ve federasyona bağlı derneklerin başkan ve eşleri katıldı. Gelen konukları Çorlu Medya Mensupları Derneği Başkanı Mehmet Yirun ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gülgün Keçeci, Sevil Özgür, Şaban Kardeş ve Ercan Kılıçlı ile Federasyon Delegesi Rahim Taşkın karşıladı.
Çorlu Medya Mensupları Derneği Üyeleri de yemeğe katılım gösterdi. Öğle yemeğinde Kaymakam Hulusi Doğan ve Federasyon Başkanı Sertel bol bol sohbet etti. Yemeğin ardından Kaymakam Doğan ve Federasyon Başkanı Sertel ve gelen misafirler ile divan Hotel Bahçesi’nde ve Atatürk Meydanı’nda hatıra fotoğraf çektirdi. Çorlu Medya Mensupları Derneği yönetiminin misafirperverliğinden dolayı Genel Başkan Sertel, Başkan Yirun ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Daha sonra Federasyon Yönetim Kurulu Üyeleri ve Dernek Başkanları Tekirdağ’a hareket etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.