Fena kapışacaklar!

Ak Parti Genel Merkezi tarafından İlçe Teşkilat Başkanlığı görevine atanan Reşat Bahar, kendisine yönelik eleştirilerde ve yorumlarda bulunan MHP İlçe eski Başkanı Mustafa Ordu’ya çok sert bir karşılık vererek, “Çerkezköy’ün adını dahi doğru söyleyemeyenler Reşat Bahar’ın AK Parti İlçe Başkanı olmasını eleştiremez” ifadesini kullandı

Fena kapışacaklar!
05 Mart 2014 Çarşamba 07:22

BENİ ELEŞTİREN KENDİNE BAKSIN
Kendisinin daha önce Demokrat Parti’de ve yaklaşık 2 yıldır ise DP’nin eski Genel Başkanı Süleyman Soylu ile birlikte AK Parti’de siyaset yaptıklarını ifade eden AKP’nin yeni İlçe Başkanı Reşat Bahar, “Beni merkez sağda yer alan iki partide görev yaptığım için eleştirmiş. Oysa kendisi 1994 yılında DYP İlçe Başkanlığı görevini bıraktı ve Kızılpınar’a ithal giderek Refah Partisi’nden Belediye Başkan Adayı oldu. Şimdiki MHP ise onun üçüncü partisi. Beni eleştirenler dönüp önce aynada kendilerine baksınlar” dedi.
SOYLU’NUN KATKISI YOK
Kendisinin AKP İlçe Başkanı olmasında DP eski Genel Başkanı ve AKP Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’nun katkısının olmadığını belirten Reşat Bahar, “Koordinatör Milletvekilimiz, İl Teşkilatımız ve Genel Başkan Yardımcımız Ekrem Erdem’in teveccühü ile bu göreve atandım. Mazbatayı aldıktan sonra Süleyman Soylu Başkanımızı ziyaret ettik” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
... - 10 yıl önce
ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın be..ilçe başkanı olmak kim,sen kim...
Avatar
sıradan biri - 10 yıl önce
reşat tabak :) :) :) :) :) :) sen bizi güldürdün, allahta seni güldürsün.
Avatar
tweeter - 10 yıl önce
adamı tanımıyorum helal olsun bakanın geldiği gün acayip konuştu. teşkilat başkanı böyle olmalı. bakanı bile gölgede bıraktı.
Avatar
yazık - 10 yıl önce
sizde ak parti li oldunuz ya,söyleyecek başka bir sözümüz yok...10 bin üye içinden bir tane ilçe başkanlığı yapacak birini bulamıyorsa ak parti,işte orada büyük bir sorun var demektir...
Avatar
mecbur hayvanlara daldık - 10 yıl önce
biz çok ilkbaharlar gördük üstüne kar yağan
çok teşkilatlar r gördük darmadağan.
çok kuzular gördük koyun olacakken olmuş post,
çok çakallar gördük leşleri paylaşmak için olmuş dost,
biz çok hırsızlar gördük deveyi hamuduyla götüren,
götürüpte deveyi hamuduyla besleyene söven
çok aslanlar gördük karşılaşmadan
bir kaplanla kendini kral sanan
bir hayvansever