FEVZİPAŞA'DA İCRAATLARINI ANLATTILAR

AK Parti İlçe Teşkilatı'nın Fevzipaşa Mahallesi'nde düzenlediği kahve toplantısında konuşan Belediye Başkanı Ali Ertem, "Seçildiğimiz günden bu yana Çerkezköy’e hizmet ediyoruz ve bu hizmetlerde en çok nasiplenen mahallelerden birisi de Fevzi Paşa Mahallesi'dir" dedi.

FEVZİPAŞA'DA İCRAATLARINI ANLATTILAR
09 Aralık 2010 Perşembe 00:00

Fevzi Paşa Mahallesi Teşkilat Başkanı Cemal Köroğlu’nun organize ettiği kahve toplantısına AK Parti İlçe Başkanı Sait Yazı, İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Ali Ertem, İl Genel Meclis Üyesi Hasan Karaca ve partililer katıldı.

AKP'Yİ HALK KURDU
    Dostlar Kıraathanesi'nde gerçekleşen kahve toplantısının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Sait Yazı, AK Parti'yi halkın kurduğunu ifade ederek, "AK Parti'yi sizler kurdunuz. AK Parti de sizlerden kopmadı ve hep sizlerle birlikte oldu. Her kış geleneksel hale getirdiğimiz kahve toplantılarımız devam ediyor" dedi.

OY ORANIMIZ %46.6
    Son yapılan kamuoyu araştırmalarında, anketlerde AK Parti'nin oy oranının %46.6 çıktığını iddia eden İlçe Başkanı Yazı, "Son yapılan anketlerde AK Parti %46.6 civarında. Bu demektir ki AK Parti halkına, memleketine hizmet veriyor ve halkta bunun hakkını veriyor.

YAPILANLARI ANLATTI
    Şuan sağlıkta modern çağın gerektirdiği her türlü hizmet verilmektedir. Bu hizmetler anlatmakla bitmez. Son olarak ta Aile Hekimliği'ne geçildi. İnsanlarımız artık gittikleri hastanelerde adam yerine konuyor. Eğitimde de yeni bir devrim yaşandı. Bunu hep beraber yaşayıp, görüyoruz.
Ulaşımda hiç demiryolu görmemiş illerimiz AK Parti ile birlikte demiryolları ve trenlerle tanıştı. Buna bir de hızlı trenler de eklendi. İnsanlarımız artık uçakla memleketlerine gidip geliyor. Bunlar AK Parti Hükümeti'nin gayretli çalışmaları sonucu ortaya çıkmış hizmetlerdir" dedi.

TL DEĞER KAZANDI
    Türk Parası'nın değer kazandığını kaydeden İlçe Başkanı Sait Yazı, "Bir dönem paramız pul olmuştu, değersizdi. Ama artık Türk Lirası'nın bir değeri, bir saygınlığı var. Ülkemizin dört tarafında da komşularımızla dostluk köprüleri kuruldu ve ticari ilişkiler yeniden yapılandırıldı. İşte Türkiye bu tür hamlelerle dünyanın en büyük 16. ekonomisine sahip ülke konumuna geldi" diyerek sözlerini tamamladı.

EN ÇOK NASİPLENEN YERLERDEN BİRİ
    İlçe Başkanı Sait Yazı'nın ardından bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ali Ertem, "Bizler seçildiğimiz günden bu yana Çerkezköy’e hizmet ediyoruz ve bu hizmetlerde en çok nasiplenen mahallelerden birisi de Fevzi Paşa Mahallesi'dir" diyerek sözlerine başladı.
    "Fevzi Paşa Mahallesi'nde eskiden yaşayanlar çok iyi bilirler" diye sözlerine devam eden Belediye Başkanı Ali Ertem şunları söyledi:

ASFALT YOKTU
    "Altı yıl öncesinde bir metre kare asfalt yoktu. Bu gün ise bir metrekare asfaltsız yol yok. Çerkezköy hızla büyüyen ve gelişen bir ilçe olduğundan doğalgaz, su, elektrik gibi alt yapı çalışmalarından dolayı zaman zaman yollarda bozukluklar oluyor. Bunları da yama yaparak gideriyoruz. Altı buçuk yıldır Çerkezköy’de olduğu gibi Fevzi Paşa Mahallesi'nde de su sıkıntısı yoktur.

KÖPRÜ YAPTIK
    Ulaşımda Çerkezköy’ün tek bir çıkışı vardı. Oda dar bir köprü üzerinden yapılıyordu. Biz oraya Çerkezköy tarihinin en büyük yatırımını yaparak köprü yaptık. Atık o yolda insanlarımız dakikalarca beklemiyor.
Parklar, bahçeler, sağlık ocakları hizmetlerimiz dışında bir de sosyal belediyecilik gereği biz de kendi gücümüz yettiğince zordaki vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz."
Toplanıtının sonunda vatandaşların soruları cevaplandı ve kahve toplantısı sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.