Fevzipaşa’ya aday oldu

Fevzi Paşa Mahallesi sakinlerinden Ali Bektaş’ta Muhtarlığa adaylığını açıkladı.

Fevzipaşa’ya aday oldu
14 Mart 2014 Cuma 07:29

1980 yılından buyana Çerkezköy’de ikamet etmekte  olan 1967 Tunceli doğumlu olan Ali Bektaş BSH fabrikasında 9 yıl çalıştıktan sonra emekli oldu. Şu an servis şoförlüğü yapmakta olan Pektaş Fevzi Paşa Mahallesinin 7. Muhtar adayı olduğunu gazetemize yaptığı ziyarette açıkladı.
24 yıldır Fevzipaşa Mahallesi Namık Kemal Bulvarındaki evinde ikamet eden Bektaş “Ben yapı olarak, toplumla çevre ile arkadaşlarımla sürekli birlikteyim. İyi ve kötü günlerimizde hep dayanışma içinde kalma başarısı gösterdik. Mahallemiz belediye olmamız münasebetiyle zaten belediyeden hizmet alıyor. Ama bir mahalle muhtarı insanlarla daha içli dışlı olmalı. Mahallede kimin neye ihtiyacı var bunu mahalle muhtarı azalarıyla birlikte daha iyi tespit eder ve ilgili makamlarla iletişim içinde olacağı için çözüm anlamında daha iyi sonuç alır. Bir belediye başkanı veya kaymakam herkesi tanıyamaz, muhtar burada devreye girer.
Mahalle muhtarının vatandaşın sorunlarının çözümü açısından etkinliği bence çok fazla. Arkadaşlarımın ve komşularımızın bu işi en iyi sen yaparsın diyerek beni sevdiklerini ve saydıklarını söylediler, aday olmamı istediler. Bende bu işi yapacağıma inandığım için aday olduk. 2014 seçimleri milletimize hayırlı olsun, hak eden kazansın. dedi

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.