FIBA ONAYLI SAHADA İLK MAÇ

FIBA onaylı parke zemin çalışmalarının tamamlandığı Çerkeköy 29 Ekim Kapalı Spor Salonu’nda ilk maçını Kuveyt temsilcisi Alfatat Kadın Basketbol Takımı ile oynayan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, mücadeleden 89 – 47 galip ayrıldı.

FIBA ONAYLI SAHADA  İLK MAÇ
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
28 Aralık 2021 Salı 12:13

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımımız, Kuveyt Alfatat Kadın Basketbol Takımı karşılaşması 27 Aralık Pazartesi günü saat 18.00’da karşı karşıya geldi. Temsilcimizin kendi sahasında ve seyircisi önünde oynadığı ilk karşılaşmayı, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekilimiz İlhami Özcan Aygun, Belediye Başkanımız Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcılarımız Nedim Yılancı ve Levent Yıldırım, Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Şahin Yılmaz, Belediye Meclis Üyelerimiz Gökay Keleşoğlu ve Beytullah Coşkun ile çok sayıda basketbol sever izledi.   

TEMSİLCİMİZ 89 – 47 KAZANDI

   Maç öncesi Her iki takım sporcularına da başarılar dileyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, daha sonra hava atışıyla karşılaşmayı başlattı.

Mücadeleyi Can Yanar, Gürhan Soysal, Gülcan Ayrık ve Nazmiye Ataman hakem dörtlüsü yönetti. Temsilcimiz ilk kez kendi sahasında oynadığı ve ilk yarısını 45 – 24 önde tamamladığı karşılaşmada, Kuveyt temsilcisi Alfatat Kadın Basketbol Takımını 89 – 47 mağlup etti. Karşılaşma sonunda her iki takım oyuncuları birbirlerini tebrik ederek, hatıra fotoğrafı çekildiler.

AKAY TEBRİK ETTİ

Akay, Kuveyt temsilcisi karşısında baştan sona üstün bir oyun sergileyen Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı teknik ekibi Ercan Çete, Emre Erdem, Arif Karaavcı ve Ülkü Tuncel ile sporcularımız Melisa Yamur, Hatice Tuğçe Dedeoğlu, Nursima Üzümcü, İclal Duranoğlu, Kübra Yavaş, Gamze Karakuş, Buse Başak, Sevda Atabay, Fulya Yaman, Şeydanur Şahin, Beren Sude Karaaslan, Dilara Sever ve Sudenaz Ayaydın’ı tebrik etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.