Fırıncılara eğitim verildi
Çerkezköy Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü tarafından Çerkezköy'deki fırıncılara hijyen eğitimi verildi.

Düzenlenen seminere Çerkezköy Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdür vekili İsa Altay, konuşmacı olarak ise Abdülkadir Geylani Okatan ve Ferya Arslan Çolak katıldı.
BİLGİLENDİRME YAPILDI
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Seminer Salonu'nda Cuma günü saat 15.00'da gerçekleştirilen hijyen eğitiminde Çerkezköy'de faaliyet göstermekte olan 15 ekmek fırını sahibine hijyen ve sanitasyon, gıdalardaki zararlı maddeler, bulaşma ve bozulma, personel, işyeri ve ekipman hijyeni, temizlik ve dezenfeksiyon, fırınlarda hijyen ve sanitasyon, gıda infeksiyonu ve zehirlenmeleri, ekmek ve ekmek çeşitleri tebliği mevzuatı, el yıkama maske ve bone kullanımı temizlik ve dezenfekte maddelerinin kullanımı konularında bilgilendirme yapıldı.
SERTİFİKA VERİLECEK
15 ekmek fırını sahibinin katıldığı eğitim sonunda sınav yapıldı. Sınavda başarılı olan katılımcılara 'Gıda Hijyen Eğitimi' sertifikası verilecek.
Haber: Uğur Can Avcılar
BİLGİLENDİRME YAPILDI
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Seminer Salonu'nda Cuma günü saat 15.00'da gerçekleştirilen hijyen eğitiminde Çerkezköy'de faaliyet göstermekte olan 15 ekmek fırını sahibine hijyen ve sanitasyon, gıdalardaki zararlı maddeler, bulaşma ve bozulma, personel, işyeri ve ekipman hijyeni, temizlik ve dezenfeksiyon, fırınlarda hijyen ve sanitasyon, gıda infeksiyonu ve zehirlenmeleri, ekmek ve ekmek çeşitleri tebliği mevzuatı, el yıkama maske ve bone kullanımı temizlik ve dezenfekte maddelerinin kullanımı konularında bilgilendirme yapıldı.
SERTİFİKA VERİLECEK
15 ekmek fırını sahibinin katıldığı eğitim sonunda sınav yapıldı. Sınavda başarılı olan katılımcılara 'Gıda Hijyen Eğitimi' sertifikası verilecek.
Haber: Uğur Can Avcılar