Garanti’nin fırsat şenliğiyle Tekirdağlı esnafın yüzü gülüyor

Garanti Bankası, Tekirdağ’a özel fırsatlarıyla, Tekirdağlı esnaf ve tüketicilerin hayatını kolaylaştırıyor. 31 Ekim’e kadar devam edecek kampanya kapsamında, Tekirdağ’da faaliyet gösteren tüm işletmeler, üye işyeri, kredi ve hediye Bonus kampanyalarından faydalanabiliyor

Garanti’nin fırsat şenliğiyle Tekirdağlı esnafın yüzü gülüyor
12 Ekim 2013 Cumartesi 07:55

Garanti Bankası, Tekirdağ esnafına, özel komisyon oranlarıyla üye işyeri olma fırsatının yanı sıra cazip faiz oranlı ve tahsis ücreti indirimli kredi imkanı da sunuluyor. Ayrıca, Bireysel Emeklilik Sistemi’ne 200 TL ve üzerinde katkı payıyla giren işletmeler, yönetim gideri ve giriş aidatı ödemiyor.

 20 TL HEDİYE BONUS
Kampanyaya bireysel müşterileri de dahil eden Garanti Bankası, bonus üye işyerlerinden farklı günlerde ve tek seferde, 4 adet 50 TL ve üzeri alışveriş yapanlara, 20 TL bonus hediye ediyor. Tekirdağlılar, kazandıkları bonusları üye işyerlerinde kullanırken, Tekirdağ esnafı da cirosunu artırma fırsatı yakalıyor.

 ESNAFI DESTEKLİYORUZ
Konuyla ilgili bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Nafiz Karadere, “Garanti Bankası olarak, şehre özel kampanyalarla, Tekirdağ halkına ve Tekirdağ’daki esnafa kazandırmaya devam ediyoruz. Kampanyamızla, ihtiyaca uygun, kapsamlı finansman çözümleri sunuyor, üye işyeri fırsatlarımızla esnafı destekliyoruz.” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.