GAZİLERE KIBRIS'TAN MADALYA GELİYOR

Çerkezköy Muharip Gaziler Derneği Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Kıbrıs gazilerine Kuzey Kıbrıs Türk Hükümeti'nden madalya verileceğini duyurdu. Yarlıgan, madalya için gazilerin isim listesinin kendilerinden istendiğini belirterek, derneğe üye olmayan gazilerin de önümüzdeki salı gününe kadar üye kaydını yaptırmasını istedi. Yarlıgan, üye olmayanların madalya alamayacağını vurguladı

GAZİLERE KIBRIS'TAN MADALYA GELİYOR
18 Ocak 2013 Cuma 18:06

Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan Kıbrıs Hükümeti'nden Kıbrıs gazilerine devlet madalyası verileceğini açıkladı. Kararın önceki gün kesinleştiğini belirten Hasan Hüseyin Yarlıgan, madalya için Çerkezköy Muharip Gaziler Derneği Temsilciliği olarak isim listesi vereceklerini bu listeye girmek için dernek üyesi olmayan gazilerin de biran önce dernek üyesi olması çağrısında bulundu.
KIBRIS'TAN GAZİLERE MADALYA GELİYOR
Uzun süreden beri üzerinde çalışma yürütülen kararın önceki gün kesinleştiğini belirten Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, "Türkiye ile birlikte Kuzey Kıbrıs Türk Hükümeti'nin ortaklaşa yürüttüğü bir çalışma sonucunda Kıbrıs gazilerine devlet madalyası verilmesi kararlaştırıldı. Bu kararın kesinleştiği yeni bize iletildi. Çerkezköy Gaziler Derneği Temsilciliği olarak, Kıbrıs Gazilerimizin listesini bizden istediler. Bizim vereceğimiz listeye göre Kıbrıs Hükümeti Kıbrıs gazilerine devlet madalyası verecek" diye konuştu.
SALI GÜNÜNE KADAR ÜYE OLSUNLAR
Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan halihazırda dernek üyesi 55-60 kişinin bu madalyayı alacağını belirterek, "Önümüzdeki hafta salı gününe kadar Kıbrıs Gazilerinin listesini ilgili makamlara vereceğiz. Derneğimize üye olmayan Kıbrıs gazisi bölgemizde varsa hemen üye olsun. Aksi takdirde bu madalyalardan alamayacak. Üye olmak isteyen gazilerimiz önümüzdeki hafta salı gününe kadar dernek temsilciliğimize gelerek kayıt yaptırabilir" hatırlatmasında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gazi kızı - 11 yıl önce
yine yanlış bilgi ve zorlama... 1. gaziler derneklere üye olmak zorunda değiller 2. bu madalyayı bütün kıbrıs gazileri alacak 3. bireysel başvuruda bulunabilirler (illerdeki kktc konsolosluklarına form ve ek evrakları teslim edecekler) dernekler lütfen gazilerin işlerini zora sokmasınlar! e artık yeter!
Avatar
vefat eden gazi kızı - 11 yıl önce
babacığım bu günleri göreydi keşke mesut olurdu yeni vefat etti madalya için geç mi kalındı peki ?
Avatar
mehmet akif TURHAN - 10 yıl önce
kibrisdan gelecek modalyalar nezaman gelecek
Avatar
ahmet ido - 11 yıl önce
sayın gazi kardeşlerim bu madalyayı alabilmek için hiçbir derneye kayıt olmanıza gerek yoktur bulunmuş oldugunuz k.kıbrıs devletiniz konsolosuna gerekli evrakları teslim etmeniz yeterlidir
Avatar
Mehmet Akif Turhan - 10 yıl önce
kıbrıdan verilecek modalyalar ne zaman gelecek
Avatar
Yasar AYDIN - 11 yıl önce
ben 1974 kibris baris harekati gazisiyim, yurt disinda oldugumdan madalya hakkinda bilgim gec oldu, simdi ne yapmam lazim.
Avatar
TALIH OZTURK - 11 yıl önce
biz gazi ve sehitler vatan ve milletimizin varligi namus ve serefi uzerinde hicbir sey beklemeden canimizi veririz. bu unvan zamanla eskitilip curutulemez.gazi sehit her zaman bu unvana sahiptir.
Avatar
Hüseyin Bayramoğlu - 10 yıl önce
merhaba gazi arkadaşlar,gazilere tanınan haklardan faydalanmak için derneğe üye olmak zorunda değilsiniz.haklarınızdan faydalanmak için ilgili yerlere şahsen müracaatınız yeterli olacaktır.