Gelin damat adayını buldu

CHP Tekirdağ Büyükşehir ve Çerkezköy Belediye Başkan Adayları, Kadir Albayrak ve Vahap Akay, Çerkezköy Samsunlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret ederek Dernek Başkanı ve CHP Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi 5. sıra Adayı Enver Bayram ile Samsunlulara seslendiler. Ziyarette CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan ve Meclis Üyesi Adayları da yer aldı

Gelin damat adayını buldu
03 Mart 2014 Pazartesi 07:26

AKAY İLE CHP BAYRAĞINI DİKECEĞİZ
Seçim süreci boyunca birçok siyasi partinin dernek ile iletişime geçtiğini belirten ve sonunda CHP'nin yanında olduklarını dile getiren Samsunlular Dernek Başkanı Enver Bayram "30 Mart'tan dolayı dernekler, siyasi partilerin merceği altına girdi. Daha önce de basında takip ettiğiniz gibi benim bazı açıklamalarım oldu. Yani ‘Siyasetle uğraşanlar siyasetini yapsın, gelin, evlenmeyi düşünmüyor’ diyordum. Bu süreçte siyasi partilerle görüşmeler yapılıyordu. Ama artık rengimizi belli ettik. Allah izin verirse 30 Mart'ta Vahap Akay ile birlikte Belediye'ye CHP'nin Bayrağını dikeceğiz" dedi.
TEMİZ YÜZÜNE İNANDIK
Bu zamana kadar hiçbir siyasi partiyle kulis yaparak, kapalı kapılar ardında konuşmadığını belirten Enver Bayram "Daha önce de belirttiğim gibi ‘Bizim kız evde oturuyor, isteyen gelsin alsın’ sözlerimi hiçbir siyasi parti yapamadı. İstediler ama alamadılar. Vahap Akay tek başına geldi ve aldı. Şuan bütün sülale birlikte oturuyoruz" ifadelerini kullanırken, "Bazıları bu kadar insanı toplamak için kapalı spor salonlarını doldurmaya, düğün salonlarını doldurmaya çalışıyor. Bizler Derneğimize sığmıyoruz. Sizlere söz veriyorum, bunu Vahap Akay'ın temiz yüzüne dayanarak, bunu Vahap Akay'ın hazırlamış olduğu listenin temizliğine dayanarak, bunu Vahap Akay'ın inancına, azmine, tabandan gelişine dayanarak veriyorum" dedi.
DÜĞÜN 30 MART'TA
Çerkezköy'de herkesin partisi olacaklarının altını çizen Enver Bayram "Eğer Samsunlular Derneği bir gün arka bahçe olacaksa, yeminle söylüyorum, ben ya Dernek Başkanlığını bırakır sizlerin yüzüne bakamam, ya da Vahap Akay'ın peşini bırakırım. Çünkü Samsunlular bunu hak etmez. Bizler Çerkezköy'de CHP'nin ya da Samsunluların partisi olmayacağız. Biz Çerkezköy'de herkesin partisi olacağız. Projelerimiz basım aşamasında, Başkan Adayımız Vahap Akay bizlere talimat verdi. Çerkezköy'de 120 bin kişi var ise gruplar halinde herkesin eli sıkılacak. Bunu yerine getireceğiz. Uzatmaya gerek yok. Gelin evlenmeye karar verdi, kendine güzel bir damat adayı buldu. Bu akşam sizler sözü kesmeye geldiniz. Yakında, aday tanıtım programında nişana geleceksiniz. 30 Mart'ta da düğünümüz var Belediye'nin önünde, hep birlikte eğleneceğiz" ifadelerini kullandı.
ÇERKEZKÖY'E YENİLİK GETİRMEK İSTİYORUZ
Enver Bayram'ın konuşmasını sonlandırmasıyla söz alan CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, Çerkezköy'ü 10 yıldır süren anlayıştan kurtarmak için yola çıktıklarını söyleyerek "Bizler Çerkezköy'ün kaderini değiştirmek için yola çıktık. Şuan burada sizlerle ve Dernek Başkanımız ile daha da güçlendiğimizi görüyorum. Öncelikle bunun adına sizlere teşekkür ediyorum. Hiçbir şaibesi olmayan, tertemiz bir liste ile sizlerin karşısında, sizlere hizmet etmek için olacağız. Biz Çerkezköy'e bir yenilik getirmek istiyoruz. Çerkezköy'ün yönetim ve belediyecilik anlayışına bir yenilik getirmek istiyoruz. Çerkezköy'ü, 10 yıldır süren eski anlayıştan kurtarmak, hizmet etmek için yola çıktık. Enver Başkanımızla birlikte, sizlerle birlikte Çerkezköy'ü yönetmeye talibiz" ifadelerini kullandı.
SPOR'A HAYAT VEREN BİR ANLAYIŞ
Belediyecilik anlayışının, birliktelikten geçtiğini ve birlikte yönetim olması gerektiğinin altını çizen Akay "Çerkezköy'ün son 10 yıllık yönetiminden, karanlık sokaklarından, çamurlu sokaklarından kurtulmak için bir mücadele içerisindeyiz. Çerkezköy'ün bir yeniliğe ihtiyacı var. Çerkezköy'ün bu kısır anlayıştan kurtulması gerekiyor. Önümüzdeki süreç Çerkezköy için bir dönüm noktası olacaktır" dedi.
GENÇLERİMİZE DESTEK OLMALIYIZ
Çerkezköy'deki gençlerin spor yapmak için, Çerkezköy dışına çıktıklarını ve bunun düzelmesi gerektiğini belirten Akay "Bugün burada Yaşar Doğu Spor Kulübü'nün oluşumunu ve gelişimini gördükçe bundan mutluluk duyuyoruz. Derneklerimiz ön ayak olmuş, buna gönül vermişler, bizde bunu destekleyen bir Belediye olmak istiyoruz. Spora hayat veren bir anlayışı, Çerkezköy'e egemen kılmak istiyoruz. Bugün olmayan spor tesislerine rağmen emek veren gençlerimizi görüyoruz. Bizler Çerkezköy'de yaşayan gençlerimize, yol vermek durumundayız, destek olmak zorundayız. Çerkezköy'ün anti sosyal durumdan çıkıp gelişime ihtiyacı var" ifadelerini kullandı.
BİZİM KOLTUK SEVDAMIZ YOK
Cumhuriyet Halk Partisi olarak Çerkezköy'ün değişimi için yola çıktıklarını ve asla koltuk sevdası düşüncesinde olmadıklarını dile getiren Vahap Akay, "Biz Çerkezköy sevdası ile yola çıktık. Bu yola çıktığımız arkadaşlar şimdi koltuk sevdası ile ne yapacaklarını şaşırdılar. Telaş içerisinde kendilerine koltuk ararken, telaş içerisinde o koltuğu birilerine teslim ettiler. Ve hizmet sevdası ile yola çıktıklarını söylediler. Bu nasıl bir hizmet sevdasıdır? 10 yıldır yapılan ortaklıklar, hizmet yerine Belediye'ye 100 milyon borç ve karanlık sokaklar bırakmıştır. Çerkezköy'ü bu duruma getirenlerle önümüzdeki dönemde hesaplaşacağız" dedi.
10 YILDIR NEREDEYDİN ARKADAŞ?
Seçime az bir sürenin kaldığını ve bu süreçte siyasetin daha da hızlanacağını belirten Vahap Akay " Siyaset son dönemlere girerken daha da hızlanacak. Bu süreçte diğer siyasi partilerde sizleri ziyaret edip vaatlerde bulunacak. Park diyecek, bahçe diyecek, yol diyecek. Bunları diyeceklere şimdiden soruyorum, 10 yıldır neredeydin arkadaş? Çerkezköy'e hizmet ettik diyenler bugün Çerkezköy'ü karanlığa ittiler. Çerkezköy'ün kabuğunu kırmaya ihtiyacı var. Büyükşehir ile beraber, Çerkezköy'de değişime, gelişime, yeniliğe hep beraber evet diyelim" ifadelerini kullanarak Samsunlulardan destek istedi.
BAŞBAKAN'IN GÖLGESİNE SIĞINIYORLAR
Belediye Başkanı Ali Ertem'in, Recep Tayyip Erdoğan'ın gölgesine sığınarak oy istediğini dile getiren Akay "Başbakan'ın gölgesine sığınmayın. Başbakan hepimizin Başbakanı. Sizler 10 yıldır yaptıklarınızı, yapacaklarınızı söyleyin, eğer güven vermiyorsanız sizlerde sorun var demektir. Biz diyoruz ki önümüzdeki 5 yıl Çerkezköy'ün kader 5 yılıdır. Enver Başkanımızla güçlendik, bunun için, 5 yıl için sizlerden destek bekliyoruz" ifadelerini kullandı ve ardından CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak konuşma yaptı.
EN İYİ HİZMET İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Albayrak " Öncelikle sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bugün bütün gün Çerkezköy'ü gezdik. Ama sizin bu coşkunuzu görünce, tüm yorgunluğum gitti, sanki yeni başlamış gibiyiz. Bir kişi bir göreve talip olurken yeni sistemi öğrenmek zorundadır. Büyükşehir olmamızla beraber yeni bir sistem ile hizmete talip olduk. İyice araştırdık ve bu sistem ile Çerkezköy'e nasıl en iyi hizmeti sunabilir bunun çalışmalarını yaptık. Önümüzdeki günlerde projelerimizi de açıklayacağız ve göreceksiniz" diyerek Tekirdağ Büyükşehir ile ilgili bilgiler verdi. Daha sonra ziyaret sohbet eşliğinde ve soru cevap şekilde devam etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş - 10 yıl önce
biri şu adamı uyarsın artık, bu nasıl bir benzetme, irenç yahu!
Avatar
samsunlu - 10 yıl önce
dugun 30 marttada kiz gebe cocuga babalik yaparsiniz artik
Avatar
samsunlu - 10 yıl önce
samsunlulara shp değer verdi başkanda bizlere sprarak gerğini yaptı arkandayız yürğ be başkanım