Genç Dönüşüm’den tek kullanımlık sanma çöpe atma çalışması

Çerkezköy Gençlik Merkezi tarafından yapılan bir çalışma ile Çerkezköy ve Kapaklı’daki okullara dağıtılmak üzere ÖSYM’nin düzenlediği sınavlardan toplanan kalem, silgi ve kalemtraş setleri toplanarak ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı.

Genç Dönüşüm’den tek kullanımlık sanma çöpe atma çalışması
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
29 Eylül 2020 Salı 11:05

ÖRNEK ÇALIŞMA
Çerkezköy Gençlik Merkezi, ülke çapındaki  Gençlik Merkezlerinin yürüttüğü
 “Genç Dönüşüm” projesi kapsamında başlatılan "Tek Kullanımlık Sanma, Çöpe Atmaya Kalkma" sloganı ile toplanan sınav setlerini ilkokul öğrencilerine dağıtıldı.

Yürütülen çalışma kapsamında Genç Dönüşüm Projesi ile kalem, silgi ve kalemtraş setleri toplandı. Gençlik Merkezleri'nde gönüllü olarak çok sayıda projeye imza atan gençler tarafından geri dönüşüm kutularında toplanan yüz binlerce kalem seti, yurdun dört bir yanındaki çocuklara ulaştırılıyor. Çerkezköy Gençlik Merkezi de bu projeyi sürdürürken, Gençlik Merkezi Müdürlüğü´nde görevli gençlik liderleri ile gönüllüler, Kızılpınar İlkokulu, Mevlana İlkokulu ve Karaağaç İlkokulunda bulunan minik öğrencileri sınıflarında ziyaret etti.
Liderler, kendileriyle getirdikleri kalem ve setleri burada öğrencilere hediye ettiler. Proje kapsamında yapılan hem okul ziyareti hem de öğrencilere verilen kalem setleri hediye dağıtımı ile ilgili bir değerlendirmede bulunan Çerkezköy Gençlik Merkezi Müdürü Emrah Baran, yaz aylarında ÖSYM tarafından yapılan tüm sınavlarda öğrencilerin kullandığı kalem, silgi ve açacakları öğrenciler için topladıklarını ve topladıkları bu kalem setlerini de fiziksel mesafe, maske ve hijyen kurallarına dikkat ederek öğrencilere hediye ettiklerini söyledi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.