Gençler sessiz kalmayacak gibi

AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ ile ters düşen Çerkezköy AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Danyeli ve ekibinin görevden alınmasının ardından başlayan tepkiler giderek artıyor

Gençler sessiz kalmayacak gibi
07 Ağustos 2013 Çarşamba 09:02

Özellikle AK Partili gençler tepkilerini sosyal medya üzerinde dile getirirken, facebook ve twitter üzerinden yaptıkları paylaşımlar ile Mehmet Danyeli ve ekibine olan desteklerini dile getiriyorlar.
İMALI RESİM PAYLAŞIM REKORU KIRIYOR
Sosyal medyada konu ile ilgili paylaşılan bir resim ise herkesin dikkatini çekiyor. Son üç dönemin Gençlik Kolları Başkanı Emrah Karaca, Murat Yaraşır ve Mehmet Danyeli’nin bir arada gözüktüğü karede Karaca’nın resminin üzerinde ‘Harcadınız’, Yaraşır’ın resminin üzerinde iftira attınız yazısı yer alırken, Danyeli’nin resminin üzerin de ise ‘Yedirtmeyiz’ yazısı dikkat çekiyor.
ÜÇ İSİM DE HARCANDI MI?
Sosyal medyada #dikduregilmegençlikseninle , #direndanyeli ve AK Yüzler isimli gruplar kuran gençlerin tepkilerinin tamamının İlçe Teşkilatı’na yönelik olduğu belirtilirken, son üç dönemdir çalışan tüm isimlerin çeşitli nedenler ile görevden el çektirildiği iddia ediliyor.
BAYRAM SONRASINA DİKKAT!
Sosyal medya üzerinde partiye ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a olan sadakatlarını her fırsatta dile getiren gençlerin Ramazan Bayramı’nın ardından tepkilerini daha farklı ortaya koymak için çalışmalar da yaptıkları kaydediliyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
esnaf - 11 yıl önce
insanoğlu neyaparsa kendi kendine yapar,içlerinde fesatlık olmasaydıda kalsaydılar,bu büyük davalarda makam sevgisine hiçbirzaman yer olmadı olmayacaktırda, çerkezköy ilçe teşkilatıda bunu göstermiş oldu bu koltuk ve makam sevdası olan kendini beğenmişlere.
Avatar
ömer taşkıran - 11 yıl önce
11 yıldır memlekette ne varsa sattınız yediniz. şimdi kalanlarıda tek başına yrtirtmeyiz beraber yiyelim diyorsunuz biribirlerinize .
Avatar
hasan koç - 11 yıl önce
ulan ateş olsnız olduğunuz yeri yakarsınız. kimsiniz siz kendinizi daha fazla rezil etmeyin bari.hala aklınızı başınıza toplamadınızmı.sizin ceddiniz bu partiye ihanet ettiği halde bu parti çerkezköyde genede başarılı olmuş.
Avatar
hasan koç - 11 yıl önce
yorumlar ne oldu arkadaşlar
Avatar
hasan koç - 11 yıl önce
gazeteci arkadaşlar galiba yorumlar istediğiniz gibi gelmedi