Girişimcilik eğitimi devam edecek

KOSGEB ile Trakya Kalkınma Ajansı'nın Çerkezköy'de düzenlediği 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri' devam edecek. ÇTSO KOSGEB Sinerji Odağı Temsilcisi Gülten Çakır, girişimcilik eğitimlerine katılmak isteyenlerin Trakya Kalkınma Ajansı internet sitesinden ön başvuru yapabileceğini söyledi

Girişimcilik eğitimi devam edecek
06 Mart 2014 Perşembe 07:55

KOSGEB (Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeleri Geliştirme İdaresi Başkanlığı) Tekirdağ Hizmet Merkezi Müdürlüğü ile Trakya Kalkınma Ajansı işbirliğinde gerçekleştirilen 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri’ devam edecek. Girişimcilik eğitimleri için başvuruların alınmaya başladığını belirten Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) KOSGEB Sinerji Odağı Temsilcisi Gülten Çakır, eğitimler için Trakya Kalkınma Ajansı internet sitesinden ön başvuru formlarının doldurulmasını istedi.
BAŞVURU FORMLARI İNTERNETTE
ÇTSO KOSGEB Sinerji Odağı Temsilcisi Gülten Çakır, girişimcilik eğitimlerinin Çerkezköy'de devam edeceğini belirtti. En kısa süre içerisinde yeni girişimcilik eğitimlerinin açılacağını söyleyen Sinerji Odağı Temsilcisi Gülten Çakır, bunun için Trakya Kalkınma Ajansı web sitesinde bulunan ön başvuru formlarının doldurulmasını istedi. Başvuru formlarını dolduracak vatandaşların taleplerine göre eğitimlerin açılacağını belirten Çakır, "Geçen yıl Trakya Kalkınma Ajansı Çerkezköy'de üç uygulamalı girişimcilik kursu açtı. Bu yıl içinde de eğitimler devam edecek. Eğitimlere katılmak isteyenler Trakya Kalkınma Ajansı web sitesine girerek burada bulunan başvuru formlarını doldurabilir" dedi.
100 BİN TL'YE KADAR KREDİ İMKANI VAR
Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi, kursiyerlere KOSGEB'den 100 bin TL'ye kadar kredi imkanı tanıyor. 70 saat süren kurslar sonunda Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Sertifikası alan kursiyerler, hazırlayacakları projeyi KOSGEB'e sunarak, 30 bin TL'si hibe olmak üzere 100 bin TL'ye kadar KOSGEB'in kredi imkanından yararlanıyor. Bu kredinin 70 bin TL'si 4 yıl vadeli 2 yıl geri ödemesiz kredi olurken, 30 bin TL'si tamamen üretilecek proje ve yatırım için verilecek hibe desteği olacak.
KOSGEB İKİNCİ KATTA
ÇTSO'da yapılan tadilat çalışmalarının ardından KOSGEB Sinerji Odağı yeni yerinde hizmet vermeye başladı. ÇTSO'nun ikinci katında faaliyetlerini sürdüren KOSGEB Sinerji Odağı'nda Gülten Çakır ve Cansu Boz girişimcilere danışmanlık hizmeti veriyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.