G.O.P'ye Erol Gümüş'te aday

Erol Gümüş önümüzdeki yerel seçimlerde, Gazi Osman Paşa Mahallesi için Muhtar Adaylığını açıkladı. Gümüş " Mahallemize hizmeti kendimde borç olarak gördüğüm için adayım" dedi.

G.O.P'ye Erol Gümüş'te aday
01 Mart 2014 Cumartesi 07:26

KENDİME GÜVENİYORUM
Günlerdir G.O.P. Mahallesi için diğer aday arkadaşların kendilerini tanıtma adına verdikleri beyanlara değinen Gümüş " Diğer aday arkadaşlarımızın kendilerini tanıtma adına verdikleri sözlere bakıldığında öyle anlaşılıyor ki beklentilerinize cevap bulmuş değilsiniz. Arkadaşların görüş ve düşüncelerine tabi ki saygı duyuyorum ama bu makam gönül makamıdır. Ciddiyet, idarecilik ve yetenek ister. Bende kendimde duyduğum bu güvenden dolayı adayım" ifadelerini kullandı.
HİZMETTE BEDEL OLMAZ
Muhtarlık makamını G.O.P. Mahallesi için rant yeri olmaktan kurtarmak istediğini söyleyen Gümüş "Bu makamı para kazanma yeri olmaktan kurtarmak istiyorum. Çünkü ben hizmette bedel olmaz diyorum. Sizlerin neler istediğini biliyorum. Tüm istekleriniz imkansız değil, yapabilene çok basit diyorum. Kimin bunu yapabileceğine inanıyorsanız o hepimiz için hayırlı olsun" diyerek mahalle sakinlerinin desteklerini istedi.
EROL GÜMÜŞ KİMDİR?
Erol Gümüş, Kırklareli İlinin Vize İlçesi, Küçük Yayla Köyü nüfusuna kayıtlı 1958 doğumlu ve iki çocuk babasıdır. 1990 yılından bu yana G.O.P. Mahallesi'nde Kahyalar Sokak'ta ikamet etmektedir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55 - 10 yıl önce
erol beye beye başarılar dilerim.
Avatar
samet azman - 10 yıl önce
tam destek hep destek enişte
Avatar
tweetçi - 10 yıl önce
her hizmetin bir bedeli var ama oyum sana yine de.