Gülerçin Koleji öğrencileri karnelerini aldı

Özel Gülerçin Koleji’nde düzenlenen karne gününde öğrenci, veli ve öğretmenler karne heyecanını yaşadı. Törende dönem boyunca çeşitli alanlarda başarı göstermiş öğrenciler hediyelerle ödüllendirildi

Gülerçin Koleji öğrencileri karnelerini aldı
16 Haziran 2014 Pazartesi 08:03

KARNE GÜNÜ PROGRAMI DÜZENLENDİ
Gülerçin Koleji Konferans Salonu’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’dan sonra Okul Müdürü Süleyman Sezgin’in konuşmasıyla başlayan karne günü programında, Okul Aile birliği Başkanı Semra Aslan’a plaket verildi. Daha sonra okul birincisi olan Mertcan Özdaş, Okul Müdürü Süleyman Sezgin tarafından hediyesini aldı.
CANIM ANNEM ÖDÜLÜ VERİLDİ
Fotoğrafçılık Kulübü’nün, Anneler Gününe özel ‘Canım Annem’ etkinliği kapsamında düzenlenen fotoğraf çekiminde en çok oyu alan yılın Canım Annesi İlknur Soydan Akbulut’ta yine ödülünü Okul Müdürü Süleyman Sezgin’den aldı. 5/A Sınıfı öğrencilerinin modern dans gösterisinin ardından Gülerçin Koleji dans ve ritim gösterisi sahnelendi.
YIL İÇERİSİNDEKİ BAŞARILARINDAN DOLAYI ONUR BELGESİ ALDILAR
2013-2014 Eğitim ve Öğretim Yılı içerisinde örnek davranışları, akademik başarıları, sosyal faaliyetlere katılımları, arkadaşlar arası uyumları ile 4/A sınıfından Derya Şahin ve Tuanna Avan, 5/A sınıfından Bersun Tunca ve Arda Parmaksız, 6/A sınıfından Oğuzhan Nas ve Ebrar Akbaşoğlu, 7/A sınıfından sınıfından Bihter Nur Bodur ve Özge Özkan, 7/B sınıfından Hatice Merve Uslu ve Damla Aguş, 8/A sınıfından Başak Aksoy ve Sinem Çakır, 8/B sınıfından Burak Berek Guli ve Yağız Kuntay Taş, 9/A sınıfından Ceren Ercan ve Ebru Koç, 11/A sınıfından Ayyüce Bilge Çetin, 12/A sınıfından Mercan Özdaş isimli öğrenciler Onur Belgesi almaya hak kazandılar.
SINIF BİRİNCİLERİNE ÖDÜL VERİLDİ
2013-2014 Eğitim ve Öğretim Yılı 2. dönem not ortalamalarına göre sınıf birincisi olan isimler ise şöyle sıralandı; 2/A sınıf birincisi Hiranur Ceylan, 2/B sınıf birincisi Ömer Akın Oflazca, 3/A sınıf birincisiGizem Özalp, 4/A sınıf birincisi Elif Azra Kum, 5/A sınıf birincisi Bersun Tunca, 6/A sınıf birincisi Oğuzhan Nas, 7/A sınıf birincisi Ece Minel Bursalı, 7/B sınıf birincisi Elif Ilgın Arat, 8/A sınıf birincisi Dilara Alışık, 8/B sınıf birincisiMerve Ayçe Duman, 9/A sınıf birincisi Ali Fırat Çınar, 10/A sınıfı birincisi Ebru Koç, 11/A sınıf birincisi Ezg Kırmızıgül ve 12/A sınıf birincisi Mertcan Özdaş. Konferans Salonu’ndaki programın ardından öğrenciler sınıflarını giderek karnelerini aldılar.


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.