Gülerçin Koleji öğrencilerinden büyük başarı

Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji öğrencileri, Milli Eğitim Bakanlığı Başarı Değerlendirme Sınavı Zambak Yayınlarının Türkiye Geneli 3. Deneme Sınavı’nda elde ettikleri sonuçlarla Tekirdağ ve Çerkezköy’de büyük başarıya imza attı


Gülerçin Koleji öğrencilerinden büyük başarı
22 Ocak 2013 Salı 08:31

İL VE İLÇEDE 1. OLDULAR
Gülerçin Koleji, 9 Ocak 2013 tarihinde Tekirdağ il genelinde yapılan ve 173 okuldan toplam 10 bin 700 öğrencinin katıldığı Milli Eğitim Bakanlığı Başarı Değerlendirme Sınavında il genelinde 19, Çerkezköy de ise 1. okul olmayı başardı. Gülerçin Koleji 8-A Sınıfı öğrencilerinden Oya Hoban ve Ahmet Asrın Güleç tüm soruları doğru cevaplandırarak 500 tam puan aldı. Başarılı öğrenciler, MEB tarafından daha önce yapılan sınavda da aynı başarıyı göstermişti.
TÜRKİYE GENELİNDE BAŞARI ELDE ETTİLER
Gülerçin Koleji 3-A Sınıfı öğrencilerinden Alif Azra Kum ve Derya Şahin de, Zambak Yayınlarının Türkiye genelinde yaptığı 3.Deneme Sınavında başarı elde etti. Öğrenciler, sınavda sorulan 50 sorunun tamamını doğru cevaplandırarak Türkiye birincisi olurken,  sınava katılan 11 öğrencinin 10 tanesi 460 üzeri SBS puanı alarak büyük başarı yakaladı.
ÖĞRENCİLERİ KUTLADILAR
Gülerçin Koleji 3-A Sınıfı’nın, 473.6 SBS puan ortalaması ve 45.2 net ortalaması ile Türkiye geneli, İl geneli ve ilçe geneli ortalamaları ile bölge geneli birinciliğini devam ettirdiği belirtilirken, Gülerçin Koleji öğretmenleri ve okul yönetimi,  başarılarından dolayı öğrencileri kutladı ve başarılarının devamını diledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.