Gümüşhanelilerden CHP’ye pestil ve kömeli ziyaret

Mart ayında yapılan yerel seçimlerden önce ilk defa CHP İlçe Teşkilatı tarafından ziyaret edilen Tekirdağ Gümüşhaneliler sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, seçimlerin ardından CHP İlçe Teşkilatı’na iadeyi ziyarette bulundu

Gümüşhanelilerden CHP’ye pestil ve kömeli ziyaret
12 Aralık 2014 Cuma 08:45

Tekirdağ Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Hasan Hatipoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyeti, CHP İlçe Başkanı Hasan Demir ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşılarken, oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette güncel ve Çerkezköy’ün sorunları konuşuldu.

İADEYİ ZİYARETTE BULUNUYORUZ

Tekirdağ Gümüşhaneliler Derneği olarak ilk defa CHP İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ettiklerini ifade eden Tekirdağ Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Hasan Hatipoğlu, “Yerel seçimlerden önce CHP İlçe Teşkilatı bir ilki gerçekleştirmiş ve Derneğimizi ziyaret etmişti. Şimdi biz ise iadeyi ziyarette bulunuyoruz ve hem de yeni seçilen İlçe Başkanına hayırlı ve uğurlu olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi.

DEMİR TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyareti için Tekirdağ Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Hasan Hatipoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür eden CHP İlçe Başkanı Hasan Demir, “Partimizi ilk kez ziyaret eden Tekirdağ Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Hasan Hatipoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerine çok teşekkür ediyorum. Kendilerini partimizde ağırlamaktan büyük mutluluk ve onur duyuyoruz. İnşallah bu ziyaretler daha sık gerçekleşir” dedi.

PESTİL VE KÖME İKRAMI

Ziyarette Çerkezköy’de yaşayan Gümüşhanelilerin sorunları, ilçe ile ilgili görüş ve önerileri de dile getirilirken, CHP’yi ziyaret eden Tekirdağ Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Hasan Hatipoğlu, Gümüşhane yöresine ait pestim ve köme de götürerek, partililere ikram etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.