GÜRCÜN ÖZTRAK ESNAFINI ZİYARET ETTİ

CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Zeki Gürcün Öztrak Caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu

GÜRCÜN ÖZTRAK ESNAFINI ZİYARET ETTİ
27 Eylül 2013 Cuma 08:13

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı  M. Zeki Gürcün Öztrak Caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu.

Öztrak Caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulunan CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Zeki Gürcün Meslek Yüksek Okulu'na kadar işyerlerini dolaştı. Caddenin her iki yakasında da işyerlerini tek tek dolaşan Gürcün, esnafa projelerini anlattı. Özellikle Çerkezköy'de yeni esnaflığa başlayan vatandaşlarla uzun sohbetlere tutuyan M. Zeki Gürcün, siyasi yaşamını anlattı. Çerkezköy'ün 'Marka kent' olması için çalışacağını söyleyen Zeki Gürcün, CHP'de belediye başkan adayının nasıl belirleneceği konusunda da bilgiler verdi. CHP Genel Merkezi tarafından belirlenecek belediye başkanının aday adayları arasından kim olursa olsun destekçisi olacağını söyleyen Zeki Gürcün, "Biz 7 aday adayı olarak yola çıktık. Şu anda halkımızla görüşüyoruz, konuşuyoruz. Genel Merkezimiz kimi aday gösterirse göstersin onun yanında olacağız. Amacımız Çerkezköy'ü CHP'li bir belediyeye kavuşturmak. Çerkezköy'de seçimi Cumhuriyet Halk Partisi'nin alacağına inanıyoruz. Bu birlik ve dayanışmamız her zaman böyle devam edecek."diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
haydar k. - 11 yıl önce
zekı bey gercek bır chp lı ama bu secım ensar sıvrı ıle alınır cunku her kesımden oy alabılecek tek aday...