Güven Bir 1.yılını çalışanlarıyla kutladı

Güven Bir Ortak Sağlık Birimi (OSGB) kuruluşunun 1. yılını Business Otel’de kutladı. Düzenlenen kutlama yemeğinde konuşan Güven Bir’in Genel Müdürü Dr.Ali Çolak, “Kalitemizden ödün vermeden bu sayıyı artırarak mesai arkadaşlarımla birlikte güzel işlere imzamızı atmak istiyoruz. Bu anlamda birlikte çalıştığım kıymetli ekibime tecrübe ve desteklerini bizden esirgemeyen yönetim kuruluma teşekkür ederim” dedi. Yemeğe katılan davetliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler.

Güven Bir 1.yılını çalışanlarıyla kutladı
08 Ekim 2013 Salı 07:33

1.YIL KUTLAMASI BUSİNESS OTEL’DE YAPILDI
Güven Bir Ortak Sağlık Güvenlik Birimi kuruluşunun 1.yılını çalışanlarıyla birlikte Business Otel’de kutladı.  Kutlanan 1.yıl yemeğine Güven Bir OSGB’nin Yönetim Kurulu Üyeleri Genel Müdür Dr.Ali Çolak, Op.Dr. Ayhan Arslan ile Dr. Deniz Tüfekçioğlu, Optimed Hastanesi Kadın Doğum Uzmanı Op.Dr. Nevzat Koç ile eşi Eczacı Gülay Koç, Optimed Hastanesi Başhekimi Recep Çalışkan ve Sağlık Birimi çalışanları eşleriyle birlikte katıldı.

SEKTÖRDE EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ
OSGB Genel Müdürü Ali Çolak davetlileri kapıda karşılayarak hepsiyle tek tek ilgilendi. 1.yıl kutlamasında konuşan Dr. Ali Çolak, “Avrupa Birliği entegrasyonunda önemli bir yeri olan işyeri güvenliği kültürünün bölgemizde yerleşmesi için çıkartılmış olan 6331 sayılı yasa gereğince 22 Temmuz 2012’de Güven Bir OSGB’yi kurduk. Bir yıl önce çıktığımız bu yolda inanarak ve geçmiş tecrübelerimize güvenerek hizmet sektöründe emin adımlarla yürümekteyiz” dedi.

HİZMETLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ
Amaçlarının bölgedeki işçi sağlığı ve iş güvenliği hizmetinde markalarını ileriye seviye taşımak olduğunun altını çizen Çolak, “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından hazırlanan 6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği kanunun yürürlüğe girmesi ardından sanayicilerimizi ve çalışan emekçilerimizi bilgilendirmek için yapmış olduğumuz seminerler, basın açıklamaları, saha gezileri ve katıldığımız etkinliklerle hedef kitlemizi bilinçlendirdik ve bu yolda hizmetlerimize devam edeceğiz” diye konuştu.

KALİTEDEN ÖDÜN VERMEDEN GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ
Bir yılın sonunda 46 firmaya işyeri hekimliği, iş güvenliği uzmanlığı ve yardımcı sağlık personeli alanında hizmet verdiklerini ifade eden Ali Çolak, “Önümüzdeki yıl kalitemizden ödün vermeden bu sayıyı artırarak mesai arkadaşlarımla birlikte güzel işlere imzamızı atmak istiyoruz. Bu anlamda birlikte çalıştığım kıymetli ekibime tecrübe ve desteklerini bizden esirgemeyen Yönetim Kuruluma teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.

1 YILINI DOLDURANLARA PLAKET TAKDİM EDİLDİ
Ali Çolak yaptığı konuşmanın ardından yemeğe katılan davetliler müzisyen Hayrettin Yesin’in söylediği şarkılarla gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler. Birinci yıl kutlamasında ayrıca Güven Bir Osgb’de bir yılını dolduran 3 çalışana plaket takdim edildi. Yasemin Altın Erseçkin’e plaketini Optimed Başhekimi Recep Çalışkan, Seçil Bulut’un plaketini  Dr.Ayhan Arslan ve Özge Kardeş’in plaketini de Güven Bir yönetim Kurulu üyesi Dr. Deniz Tüfekçioğlu takdim etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.