Hafta sonu kar geliyor

Haftayı güneşli geçiren Trakya Bölgesi'nde hava sıcaklıkları Cuma gününden itibaren 16 derece düşecek. Soğuk hava Trakya Bölgesi'ni etkisi altına alırken, Çerkezköy’de de kar yağışı bekleniyor.

Hafta sonu kar geliyor
11 Aralık 2010 Cumartesi 00:00

Çorlu Meteoroloji Merkezi yetkililerinin verdikleri bilgiye göre, Balkanlardan gelen soğuk hava kütlesi Cuma gününden itibaren Çerkezköy’de de etkili olacak ve aralıklı olmak üzere kar yağışı bırakacak. Çerkezköy’de Cuma günü karla karışık yağmur şeklinde görülecek yağışların Cumartesi günü kara dönüşmesi bekleniyor.
    Pazar günü de hava koşuları değişmiyor, karla karışık yağmur, kar ve kuvvetli rüzgar sürecek. Soğuk hava bölgemizde en az beş gün kalacak, yağışın kesildiği zamanlarda kuvvetli ayaz ve don oluşacak. Ayrıca Edirne’de etkili olan yoğun sisin etkisiyle TEM ve D-100 karayolunda görüş uzaklığı 30, kent merkezinde ise 50 metreye kadar düştü. Sis nedeniyle tarihi Selimiye Camii gözden kayboldu. Görüş uzaklığının TEM ve D-100 karayolunda 30 metreye düşmesi üzerine, polis ekipleri devriye sayılarını artırdı

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.