Halimoğlu, Türk Veteriner Hekimler Birliği kongresine katıldı

Türk Veteriner Hekimleri Birliği 29 Kasım 2014 tarihinde 46. Büyük Kongre toplantısını, 30 Kasım 2014 tarihinde de seçimleri gerçekleştirdi. 56 Veteriner Hekimleri Odası kongre delegeleri ve oda Başkanlarının katılımı ile gerçekleştirilen Kongre'ye Trakya Veteriner Hekimleri Odası Üyesi Çerkezköy Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Şevket Halimoğlu da katıldı

Halimoğlu, Türk Veteriner Hekimler Birliği kongresine katıldı
03 Aralık 2014 Çarşamba 08:03

Türk Veteriner Hekimleri Birliği 46. Dönem Büyük Kongresini ve seçimleri yaptı

ODAYA KAYITLI 560 ÜYE VAR

Trakya Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Dr. Erdal İlgü ve 3 ilden 6 kişinin katıldığı Kongre'ye Çerkezköy Belediye Sağlık İşleri Müdürü Şevket Halimoğlu katıldı. Halimoğlu gerçekleşen kongre ile ilgili bilgiler verirken "Trakya Bölgesi'nde Veteriner Hekimleri Odası'na kayıtlı 560 tane üye var. Kongre'ye 3 ilden 6 kişi gittik. Beraberinde Oda Başkanımız Dr. Erdal İlgü de bizimleydi" dedi.

387 DELEGE MEVCUT

Türkiye'de 25 bin veteriner hekim olduğunu dile getiren Halimoğlu "25 bin veteriner hekimden 22 bini odaya kayıtlı bulunuyor. Toplamda ise 387 delege mevcut. 2 senede 1 yapılan kongre toplantımız faaliyet ve denetim raporlarının okunması ile geçti. İkincisinde ise seçim gerçekleşti" ifadelerini kullandı.

SOHBET ATMOSFERİ YAKALADIK

Büyük kongre toplantısının yapıcı eleştirilerin, seviyeli tartışmaların ve önerilerin yapıldığı, mesleğe yakışır nezih bir ortamda gerçekleştiğini dile getiren Halimoğlu "Seçimler de aynı olgunluk ve hoşgörü ortamında yaşandı. İyi bir kongre oldu. Meslektaşlarımız ile sohbet atmosferi yakaladık" dedi.

TALAT GÖZET BAŞKAN SEÇİLDİ

Türk Veteriner Hekimleri Birliği'nin 46. Büyük Kongre'sinde seçimlere iki liste ile gidildi. Talat Gözet ve Hüseyin Dede tarafından sunulan iki liste, Talat Gözet'in listesinin seçilmesi ile sonuçlandı.

ANITKABİR'İ ZİYARET ETTİLER

Gerçekleşen kongre öncesi Çerkezköy Sağlık İşleri Müdürü Şevket Halimoğlu ve beraberindekiler Anıtkabir'i ziyaret etti.

Haber: Uğur Can Avcılar


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.