HALK AKADEMİMİZDE BİR DÖNEM DAHA SONA ERDİ

8'inci sınıf öğrencilerine ücretsiz Liselere Giriş Sınavı (LGS) desteği sağlayan Çerkezköy Belediyesi Halk Akademisi öğretmenleri, öğrencileri ve velileri 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın bitmesi nedeni ile Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim Kültür ve Sanat Merkezi’nde Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile bir araya geldiler.

HALK AKADEMİMİZDE BİR DÖNEM DAHA SONA ERDİ
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
17 Temmuz 2023 Pazartesi 11:34

Çerkezköy Belediyesi Halk Akademisi’nin 2 yıl önce kurularak LGS’ye hazırlanan 8. Sınıf öğrencilerine ücretsiz eğitim desteğinin verildiğini Belediye Başkan Akay, “İlk yıl sadece Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim Kültür ve Sanat Merkezi’nde eğitim verdik ve 104 öğrencimiz bu eğitim desteğinden yararlandı. Bu yıl ise 155 öğrencimiz hem Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim Kültür ve Sanat Merkezi’nde, hem de Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezimizde ücretsiz eğitim desteği aldı” dedi.

Çerkezköy Belediyesi Halk Akademisi’nde 8. Sınıf öğrencilerine yönelik ücretsiz eğitim desteğinin yanı sıra ulaşım ve yemek desteğinin de sağlandığını belirten Akay, “Özel kurslara, dershanelere maddi imkansızlıklar nedeni ile gidemeyen öğrencilerimizin yararlanabilmesi amacı ile oluşturduğumuz Çerkezköy Halk Akademisi artık Çerkezköy’de LGS Sınavlarında bir marka oldu. Bu yılki LGS Sınavı’nda ilk %5’lik başarı dilimine 6 öğrencimizi, %10’luk başarı dilimine 17 öğrencimizi ve %20’lik başarı diliminde 29 öğrencimizi sokmayı başardık.

Öğretmenlerimizin özverili çalışmaları, öğrencilerimizin azim ve istekleri sayesinde 2 yılda Çerkezköy Belediyesi Halk Akademisi kartopu misali büyüyerek bugünlere geldi. İnşallah önümüzdeki yıllarda daha çok öğrenciye ulaşarak, daha büyük başarılar elde edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Çerkezköy Belediyesi Halk Akademisi’nin 2022-2023 Yılı Eğitim ve Öğretim Yılı’nın bitmesi nedeni ile düzenlediği veda etkinliğine Halk Akademimize devam eden öğrenciler, velileri ve Akademimizde görev yapan öğretmenler katılırken hazırlanan birbirinden güzel ikramlar konuklara sunuldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.