Halk Ekmek büfelerde 3 TL’ye satılmaya başlandı

Çerkezköy Halk Ekmek Fabrikası’nda üretilen ekmekler, Halk Büfelerde satılmaya başladı.

Halk Ekmek büfelerde 3 TL’ye satılmaya başlandı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
28 Mart 2023 Salı 11:57

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Özgen Nama ile Birlikte Halk Ekmek Fabrikasında incelemelerde bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, daha sonra Halk Büfeleri ziyaret ederek, ekmek satışı yaptı.

Çerkezköy Belediyesi iştirak şirketi Çerkezköy Belediyesi Gıda, Sanayi ve Halk Ekmek A.Ş. bünyesinde Fatih Mahallesi Ambardere mevkiinde Halk Ekmek Fabrikasında test üretiminin tamamlanmasının ardından, Halk Büfelerinde ekmek satılmaya başladı.

Halk Ekmek Fabrikasında üretilen ekmeklerin 220 gram olduğunu ve 3 TL’den vatandaşlara satışa sunulduğunu ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Şu an itibari ile kentimiz genelinde 8 farklı noktada kurduğumuz büfelerde vatandaşlarımız hijyenik ortamlarda ürettiğimiz daha sağlıklı ve daha ucuz ekmekleri satın alabiliyorlar. Ramazan Ayı süresince vatandaşlarımız saat 12:00 itibari ile Halk Büfelerden ekmeklerini temin edebilecekler. Ramazan Ayı sonrasında ise sabah 08:00 itibari ile ekmeklerimiz Halk Büfelerden satışa sunulacaktır” dedi.   

Halk Büfelerin Bağlık Mahallesi (Muhtarlık yanı), Cumhuriyet Mahallesi (Kozapark yanı), Fatih Mahallesi (Devlet Hastanesi yanı), GOP Mahallesi (Atatürk Caddesi Garanti Bankası yanı), İstasyon Mahallesi (Asbaş Market karşısı), Kızılpınar (Eski Belediye binası yanı), Veliköy Mahallesi (Eski Belediye binası yanı) ve Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde (Namık Kemal Bulvarı Bahçeli Durağı yanı) ekmek satışına başladığını sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Vahap Akay, büfelerin önümüzdeki günlerde sayılarının artırılacağını kaydetti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.