Halk otobüsleri ne renk olacak?

Şehir içi yolcu taşıma ihalesini tamamlayan Tekirdağ Belediyesi, şimdi de halk otobüslerinin rengine karar vermek için vatandaşların oylarını bekliyor. Vatandaşların Tekirdağ Belediyesi internet sitesine girerek oy kullanabileceği ankette 4 farklı renk bulunurken, şu ana kadar kullanılan oyların arasında en fazla orana ulaşan renk ise pembe!

Halk otobüsleri ne renk olacak?
22 Ocak 2013 Salı 08:29

Tekirdağ Belediyesi, belediye yaklaşık 25 milyon TL gelir getirecek Şehir için yolcu taşıma ihalesi ile ilgili gerekli işlemleri tamamlarken, önümüzdeki 7 yıl boyunca hizmet edecek özel halk otobüslerinin rengini vatandaşların seçmesi için anket başlattı.
PEMBE RENK OYLARIN YARISINI ALMIŞ DURUMDA!
Kırmızı, pembe, sarı ve mavi renk seçeneklerinin bulunduğu ankette, şu ana kadar ‘Pembe’ renk, ankete katılan vatandaşların yaklaşık yarısının oyunu aldı. Yüzde 47.90 oranında oy alan pembe rengi, yüzde 35.28’le sarı renk izlerken, kırmızı renk yüzde 11.22, mavi renk ise şu ana kadar yüzde 5.61 oy aldı.
DALGIÇ HERKESİ ANKETE KATILMAYA DAVET ETTİ
Tekirdağ’ı halkla birlikte yönettiklerini her fırsatta dile getiren Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, “Bizim Belediyecilik anlayışımız, halkımızla birlikte yönetimi esas almaktadır. Biz gücümüzü halkımızdan alıyoruz. 2009 yerel seçimlerinde halkımızın teveccühü ile göreve geldik. 4 yıldan bu yana da halkımızla birlikte Tekirdağ’ı geleceğe taşıyoruz. Şehir içi ulaşımı için gerçekleştirdiğimiz ihale ile Tekirdağ Belediyesi’ne rekor seviyede gelir kazandırdık.
Özel halk otobüslerimizin rengini özellikle halkımız belirlesin istiyoruz ve tüm halkımızı ankette oy kullanmaya davet ediyorum. Belediye halk otobüslerinin rengine karar verilmesi sürecine katkı vermek isteyen vatandaşlarımız, www.tekirdag.bel.tr adresinde bulunan ankete oy kullanabileceklerdir” açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.