Hastaneye 160 araçlık otopark

Çerkezköy Devlet Hastanesi eski binasının yıkımı bu hafta içerisinde gerçekleşecek. Yetkililerden alınan bilgiye göre, yıkılan hastanenin yerine hastane çevresindeki trafiği rahatlatması planlanan bir otopark yapılacak.

Hastaneye 160 araçlık otopark
23 Temmuz 2016 Cumartesi 14:18

YIKIMI GERÇEKLEŞİYOR

Çerkezköy Devlet Hastanesi yeni binasının hizmete açılmasının ardından kullanılmaz duruma gelen eski binanın akıbeti belli oldu. Bu hafta içerisinde gerçekleşecek yıkımın ardından açılan alana 160 araçlık otopark yapılması planlanıyor.

BAŞHEKİMDEN BİLGİ ALDI

Geçtiğimiz gün hastane eski binası civarında incelemelerde bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Necati Karaoğlu’yla da görüşerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

KALDIRIM GENİŞLETMESİ DE YAPILACAK

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Akay, “Yer tesliminin gecikmesinden dolayı eki binanın yıkımına bu hafta başlanacak. Yıkımın tamamlanmasının ardından açılan alana 160 araçlık bir otopark yapılacak ve hastane etrafındaki yol genişletme çalışmalarımız başlayacak.” diye konuştu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.