Havuzda yeni hedef Eylül

Çerkezköy Yarı Olimpik Yüzme havuzunun bitiş tarihi için Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak eylül ayını hedef gösterdi.

Havuzda yeni hedef Eylül
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
05 Temmuz 2023 Çarşamba 18:20

Daha öncede çeşitli tarihleri bitiş tarihi olarak açıklayan Albayrak, bu defa da muhtarlarla yaptığı toplantıda, Eylül ayında Çerkezköy Yarı Olimpik Kapalı Yüzme havuzunun hizmete açılacağını söyledi.

26 Ekim 2017 tarihinde İstasyon Mahallesi’nde düzenlenen temel atma töreni ile yapımına başlanan ve o zamanki maliyeti 9 milyon 650 bin TL olan, 5 bin 155 metrekarelik Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Yarı Olimpik Yüzme havuzu inşaatı, Merkezi hükümetin Kovid-19 pandemisinde artan maliyetlerden dolayı yaptığı değişiklik sonucunda, sekteye uğramış ve  13 Ekim 2021 tarihinde tekrardan ihale edilmişti. Ortak girişim olarak ihaleyi, 13 milyon 313 bin TL’ye alan iki firmanın yer tesliminin ardından 400 günde ihaleyi tamamlaması gerekiyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.