HAYRABOLU KATLI YERALTI OTOPARKI 29 EKİM’DE AÇILACAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hayrabolu’da yapımı devam eden Hayrabolu Katlı Yeraltı Otoparkı’nda incelemelerde bulundu ve çalışmaların son durumu ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.

HAYRABOLU KATLI YERALTI OTOPARKI 29 EKİM’DE AÇILACAK
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
12 Mayıs 2020 Salı 12:16

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri Sabahattin Çalışkan ve Mustafa Şahsi, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Sertaç Balyemez ve TESKİ Hayrabolu Şube Müdürü Alpay Çeviren ile birlikte inşaat çalışmaları devam eden Katlı Yeraltı Otoparkında incelemelerde bulunan Başkan Albayrak,“29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızda açılışını gerçekleştireceğimiz Hayrabolu Katlı Yeraltı Otoparkında bazı incelemelerde bulunduk. Yüklenici firmadan çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Hayrabolu ilçemize önemli bir değer katacak olan ve 29 Ekim'de açılışını gerçekleştireceğimiz "Hayrabolu Katlı Otoparkı" ilçemize, şehrimize ve vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun” dedi.
Hayrabolu Katlı Yeraltı Otoparkı tamamlandığında 258 otomobil ve 100 motosiklet kapasitesine sahip olacak.
Hayrabolu Katlı Yeraltı Otoparkı 3 adet bodrum kattan oluşmaktadır.
Katlı Yer Altı Otopark İnşaatı:
Parsel Alanı: 4.043,70 m²
Toplam Yapı İnşaat Alanı: 9.921,36 m²
3. Bodrum Kat İnşaat Alanı: 3.307,12 m²
2. Bodrum Kat İnşaat Alanı: 3.307,12 m²
1..Bodrum Kat İnşaat Alanı: 3.307,12 m²’dir.
 
Katlı Yeraltı Otoparkı projesinde; Proje üç katlı olup,
1. Bodrum Katta su deposu, teknik hacim, güvenlik odası, oto yıkama birimi ve ofisi, depolar, umumi kullanıma açık kadın-erkek tuvaleti, 77 adet otopark, bisiklet ve motorsiklet park alanı bulunmaktadır.
2. ve 3. Bodrum kat 3.307.12 m² olup, teknik hacimler, depolar, personel odası toplamda 181 adet otopark, bisiklet ve motorsiklet park alanı bulunmaktadır.
Toplam Otopark Adedi 258'dir. Meydan alanında konser ve tören alanı ile açık oturma alanları vardır. 1 tanesi Atatürk heykeli olmak üzere 3 adet heykel kullanılacaktır. Konser alanı için sahne ve oturma birimleri düzenlenmiştir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.