Hedef daha modern bir Çerkezköy

Kent genelinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Daha modern ve daha yaşanılabilir bir Çerkezköy için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Hedef daha modern bir Çerkezköy
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
28 Temmuz 2022 Perşembe 11:03

CUMHURİYET MEYDANI DÜZENLEME ÇALIŞMALARI HIZLA İLERLİYOR

İlk olarak Çerkezköy Belediyesi, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ işbirliği ile gerçekleştirilen Atatürk ve Öztrak Caddeleri Kentsel Tasarım ve Peyzaj Uygulaması Projesi çalışmalarını inceleyen Akay, “Atatürk Caddesi ve bağlı 19 sokakta altyapı çalışmaları tamamlandı. Ekiplerimiz Atatürk Caddesi’nde üstyapı çalışmalarını sürdürüyor. Öztrak Caddemizde de altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor. Çerkezköy Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Cumhuriyet Meydanı düzenleme çalışmaları da hızla ilerliyor” ifadelerini kullandı.

Daha sonra Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde devam eden Sıcak Asfalt Kaplama çalışmalarını inceleyen Akay, “Çerkezköy Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü tarafından başlatılan geniş kapsamlı asfaltlama çalışması ile 117 cadde ve sokağımızda yaklaşık 180 bin metrekarelik yol ağını sıcak asfalt ile kaplıyoruz. Bağlık Mahallemizde startını verdiğimiz sıcak asfalt çalışmalarımız daha sonra Fevzipaşa Mahallemizde devam etti. Bugün de Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallemizde asfaltlama çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 32 bin ton sıcak asfaltın kullanılacağı çalışmalarımız bittiğinde kentimiz genelinde 117 cadde ve sokağımızda yaklaşık 180 bin metrekarelik yol ağını sıcak asfalt ile kaplamış olacağız” diye konuştu.

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ TESİS BİNASI YAPIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Akay daha sonra Çerkezköy Belediyesi Tesis Binası yapım çalışmalarını inceledi. Tesisin hafriyat çalışmaların tamamlandığını kaydeden Başkan Vahap Akay, “Tesisin temel hazırlıkları da tamamlanmak üzere. Önümüzdeki günlerde tesisimizin temelini atacağız. Çalışmaların yılsonuna kadar tamamlanması hedefleniyor” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.