Hedefimiz 10 bin kursiyere ulaşmak

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Halk Eğitim Kampanyası kapsamında başlatılan 3-6 yaş çocuk gelişimi eğitimi kursunu ziyaret ederek kurs hocası Ayşe Akkuş ve kursiyerler ile sohbet etti

Hedefimiz 10 bin kursiyere ulaşmak
06 Aralık 2014 Cumartesi 08:11

Kaymakam Metin Kubilay'a ziyaret esnasında Çerkezköy Milli Eğitim Şube Müdürleri Müslüm Hamaz, İrfan Danışmaz ve Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Necmi Akman eşlik etti.
 
80 KURSİYER MEVCUT

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay 3-6 yaş çocuk gelişimi eğitimi kursunu ziyaretinde kurs hakkında bilgiler aldı. Kursta 80 kursiyerin bulunduğunu kaydeden Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Necmi Akman “ Kursumuza kayıtlarımız tüm hızıyla devam ediyor. Sabah, öğlen ve birde hafta sonu grubumuz bulunuyor. 464 saat sürecek kursumuz Mayıs ayında sona erecek” dedi.

HALK EĞİTİM İÇİN FİZİKİ ALANLAR ARIYORUZ

Halk Eğitim Kampanyası başlattıklarını ve bu kampanyada çeşitli kurslar açıldığını dile getiren Kaymakam Kubilay "Açılan kurslarımızı ziyaret ediyoruz. 2013-2014 Eğitim ve Öğretim Yılı’nda toplam 375 kursumuza 7 bin 900’e yakın kursiyerimiz katılmıştır. Bu yıl son 14 yılın rekor seviyesi olmuştur. Biz Halk Eğitimi her zaman çok önemsiyoruz. Halk eğitim için yeni fiziki mekanlar arıyoruz. Taşınan Yüksekokulu binasının bir katını Halk Eğitim Merkezine tahsis ettik. Temmuz ayından beri bu konuyla uğraşıyoruz. Çerkezköy’e iyi bir Halk Eğitim Merkezi gerekiyor” dedi.
 
KURSİYERLERE BAŞARILAR DİLEDİ
 
Vatandaşların kurslara katılmasını beklediklerini dile getiren Kaymakam Kubilay "Hedefimiz 2015 yılında 500 kursa ve 10 bin kişiye ulaşmaktır. Bütün arkadaşları halk eğitime bekliyoruz. Biz vatandaşların meslek edinmelerini kolaylaştıracak, onların gelir seviyesini yükseltecek mesleki ve teknik yönden ilerlemelerini sağlayacak kurslara çok önem veriyoruz. Bu anlamda bütün arkadaşlarımızı istihdam sağlayan kurslara gitmelerini istiyoruz. Her eve girip, her evden bir kursiyerimizin de çıkmasını istiyoruz. Sizlere bu kurslarda başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.
 
Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.