İBADETHANELERDE BAYRAM TEMİZLİĞİ

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi, Çerkezköy genelindeki ibadet yerlerinin genel çevre temizlikleri Çerkezköy Belediyesi Ekipleri tarafından gerçekleştirilirken, talep eden ibadethanelerin halıları yıkanıyor.

İBADETHANELERDE BAYRAM TEMİZLİĞİ
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
17 Nisan 2023 Pazartesi 13:09

 İbadet yerlerinin temizliklerinin düzenli olarak yapıldığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “21 Nisan Cuma günü başlayacak olan Ramazan Bayramı öncesinde kentimiz genelindeki tüm ibadet yerlerinin genel çevre temizlikleri Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından yapılıyor.

Hemşerilerimizin Ramazan Bayramı’nda daha temiz, daha hijyenik bir ortamda ibadetlerini yapabilmeleri için tüm ibadet alanlarında genel bir temizlik çalışması yapıyoruz. Camilerimizin genel çevre ve bahçe temizliklerini tamamlamak üzereyiz. Ayrıca talep eden ibadethanelerin halıları da Belediyemiz görevlileri tarafından yıkanarak, temizleniyor, Bu vesile ile Çerkezköylü hemşerilerimin ve tüm İslam Alemi’nin mübarek Ramazan Bayramlarını kutluyor, sevdikleri ile beraber nice Bayramlara ulaşmalarını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.